Kraljevski birokratski centar (KBC) još jednom je podsetio stanovnike WannabeLanda da nije preporučljivo držati svrgla kao kućnog ljubimca, jer ta životinjica zbog svoje nezgodne naravi može da bude i te kako opasna! Tome u prilog svedoči i događaj od prethodne nedelje, kada je jedan mužjak svrgla iz zasede napao svog vlasnika, jer je, kako se pretpostavlja, bio ljubomoran što njegov vlasnik noću sa svojom suprugom radi neke bučne i škripave stvari.

Slika 148 WannabeLand Trač Branč #6

Svrgl je jedno nezgodno stvorenje

Neke devojke očigledno još nisu shvatile da one ne mogu da rade Amorov posao. Desetak mladića završilo je u bolnici zbog ustrelnih rana po čitavom telu, kada su devojke koje su se nameračile na njih, pomislile da bi mogle i same da izvrše dužnost Boga ljubavi. Mlade dame još jednom su zamoljene da to više ne rade, jer strele kupljene u radnji kod Ćaknutog Džoa ni u kom slučaju ne mogu biti ljubavne, a vrlo je verovatno da će njihovi pokušaji ustreljivanja muškaraca imati suprotan efekat od očekivanog.

Slika 235 WannabeLand Trač Branč #6

Kako li to Amoru uspeva?

Umesto što po ceo dan nišane muškarce, devojkama bi bilo bolje da odu i probaju haljine iz nove, limitirane kolekcije “Cvetna rapsodija”, mladog, neafirmisanog i anonimnog dizajnera, inspirisanoj dvorskim vrtom i namenjenoj svim devojkama koje žele da izgledaju kao prave princeze. Veličanstvena svila lako se pripija uz grudi i struk, naniže se širi u malu krinolinu, do iznad kolena, i kao nekakvom magijom, svaka devojka pretvara se u cvet kale ili ljiljana.

Slika 328 WannabeLand Trač Branč #6

Cvetna rapsodija

A ako se uveče nađete u Ulici Nedosanjanih snova, nemojte se iznenaditi ako sretnete ženu koja se čudno oblači i mnogo voli mačke. I obavezno u ponedeljak pročitajte novi nastavak WannabeLand bajke!

Slika 424 WannabeLand Trač Branč #6

Dama iz Ulice Nedosanjanih snova


Stefana Pavlović: “Jer ja sam za teatre sa mnogo srca i vatre, teatre smeha i suza, gde nikad ne vlada red, gde ima i svađe, i pesme, i vriske, i aplauza. I kraj se ne zna unapred!”

Milan Jokić je nestašni dečak sa ozbiljnim životnim planovima. Piše i režira, čuva tuđe tajne i svađa se sa  Dunjom. Zna skoro sve o ženama, ali i dalje traga za onim jedinstvenim izdancima nežnijeg pola koji u sebi nose nešto više od proseka. Uvek je na sunčanoj strani ulice, ne veruje u smrt i siguran je da će živeti večno.

Comments