Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/3

Grafički elementi, efekti vodenih boja, živopisni ili pastelni cvetovi. Ove sezone proleće/leto 2015 WEEKEND MAXMARA je sva u živim bojama, tražeći inspiraciju u umetnosti kroz jasan identitet, ukus i filozofiju ove kolekcije.

Rezultat se vidi u osveženoj en plein air kolekciji, savršeno uklopljenoj u lifestyle stil koji je okosnica WEEKEND MAXMARE.

Ranu jesen karakteriše “Flower-Art” trend, oplemenjen srebrnim šarama na košuljama i haljinama u kombinaciji sa razdraganim belim radama i stilizovanim cvetnim printovima, a često ukombinovani prugama. Prefinjene kombinacije senki objedinjuju božure, žute suncokrete, jagorčevinu, kamelije sa crnim i sivim tonovima kao i neutralne nijanse koje karakterišu bluze, suknje, slim-fit majice i pantalone kao i fini dupli materijali od žerseja koji koriste inovativni New Life fiber, održivo predivo napravljeno od recikliranih plastičnih flaša.

Sent Ives” (jedno od najpoznatijih mesta u Kornvelu, mesto okupljanja umetnika još od 1950.), daje inspiraciju kroz kombinaciju živopisnih slikanih efekata kao i tipičnih mornarskih materijala, kao što su savršeno oslikane košulje i haljine sa vertiklanim prugama i cvetnim printovima. Tu su i vesele “parca-barca” jakne od bojenih vodootpornih materijala koji će uskoro postati klasika kolekcije namenjene za napolje, a često se kombinuje sa farmerkama.

Subject AA1 Weekend MaxMara: Proleće/leto 2015

Editors choice