Hot topics

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

Kako je protekao Philips Hairstyle Makeover + 3 frizure koje i ti možeš da isprobaš!

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

1/3

Grafički elementi, efekti vodenih boja, živopisni ili pastelni cvetovi. Ove sezone proleće/leto 2015 WEEKEND MAXMARA je sva u živim bojama, tražeći inspiraciju u umetnosti kroz jasan identitet, ukus i filozofiju ove kolekcije.

Rezultat se vidi u osveženoj en plein air kolekciji, savršeno uklopljenoj u lifestyle stil koji je okosnica WEEKEND MAXMARE.

Ranu jesen karakteriše “Flower-Art” trend, oplemenjen srebrnim šarama na košuljama i haljinama u kombinaciji sa razdraganim belim radama i stilizovanim cvetnim printovima, a često ukombinovani prugama. Prefinjene kombinacije senki objedinjuju božure, žute suncokrete, jagorčevinu, kamelije sa crnim i sivim tonovima kao i neutralne nijanse koje karakterišu bluze, suknje, slim-fit majice i pantalone kao i fini dupli materijali od žerseja koji koriste inovativni New Life fiber, održivo predivo napravljeno od recikliranih plastičnih flaša.

Sent Ives” (jedno od najpoznatijih mesta u Kornvelu, mesto okupljanja umetnika još od 1950.), daje inspiraciju kroz kombinaciju živopisnih slikanih efekata kao i tipičnih mornarskih materijala, kao što su savršeno oslikane košulje i haljine sa vertiklanim prugama i cvetnim printovima. Tu su i vesele “parca-barca” jakne od bojenih vodootpornih materijala koji će uskoro postati klasika kolekcije namenjene za napolje, a često se kombinuje sa farmerkama.

Subject AA1 Weekend MaxMara: Proleće/leto 2015

Editors choice