Stara tvornica duhana u Rovinju za manje od nedelju dana, tačnije 22. septembra, postaje najveće regionalno mesto okupljanja zanimljivih predavača koji će s posetiocima razmenjivati kreativne ideje, predstaviti nove trendove na tržištu te u tri dana trajanja Weekend Media Festivala razmenjivati bogato poslovno iskustvo.

Fotografija 1 Weekend pripremio najluđu zabavu uz brojna poznata imena

I ove godine očekuje se oko 4000 učesnika u Rovinju, pa se Weekend pobrinuo da, uz ozbiljna predavanja, panele i prezentacije, ne nedostaje zabave. Tako bogati program počinje u Pepermint klubu koncertom Hladnog piva powered by Laško, a da zabava nakon koncerta potraje do dugo u noć pobrinuće se DJ Filip Jelaš. U petak, 23. septembra, opuštenoj atmosferi nakon prvog dana predavanja, doprineće Strongbow Urban Garden Party i Vintage Zagreb Festival u Pepermint klubu. Zatim, posetioce zabavlja Lampshade Media koja predstavlja Crnogorski dvojac Who See, a nakon njih slijedi Tomo In Der Muhlen u dvorani Vrt. Za kraj petka, vikendaše u Pepermint klubu zabavljaju Peppe & Sergej Trifunović.

Who see 2 Weekend pripremio najluđu zabavu uz brojna poznata imena

Dobar provod predviđen je i za subotu 24. septembar. Tako u Pepermint klubu od 21h kreće Live Tour Music powered by Heineken, a završava se velikim partyjem Jagermeistera i Ljetnog kina pod nazivom “Jagermeister presents Somewhere Over the Region“. Osim bogatog muzičkog programa u fenomenalnom prostoru stare tvornice duhana biće još puno zanimljivih sadržaja koje će posetioci moći da isprobaju, dožive i pritom se dobro zabave. Između ostalog, svi posetioci koji su se bar jednom zapitali kako izgleda stajati pored Tesle u njegovoj hidrocentrali na Nijagarinim vodopadima, asistirati mu u Colorado Springsu ili biti u njegovoj sobi u čuvenom hotelu “New Yorker”, moći će na Weekendu u sklopu programa da uživaju u izložbi virtuelne stvarnosti pod nazivom “Doživi Teslu”. Neka iznenađenja smo ipak pripremili za sam Rovinj, stoga vidimo se uskoro!

Comments