Kompanija Bambi je ovogodišnji dobitnik regionalne nagrade REGPAK za originalnu ambalažu za namenske WellBE čokolade. Ovaj konkurs, čiji je cilj prikaz najviših dostignuća ambalažnih rešenja domaćih robnih marki u regionu, već petu godinu zaredom organizuju Institut za ambalažu i tiskarstvo Tectus – IatT, kompanija “Tectus” i stručni časopis “Ambalaža/REGprint” iz Zagreba.

WellBE ambalaža nagrađena REGPAK-om, stiče pravo direktne nominacije za WorldStar izbor najbolje ambalaže na svetskom nivou, što pruža mogućnost afirmacije i proizvođača i vlasnika robne marke.

WellBE cokolade dobitnik regionalne nagrade REGPAK za originalnu ambalazu 1 WellBE čokolade nagrađene za najbolju ambalažu na regionalnom tržištu

Ovo je druga nagrada koju su WellBE namenske čokolade dobile u kratkom periodu kada je pakovanje u pitanju. Pre samo mesec dana, ova ambalaža je osvojila i nagradu Packtivity za najbolje pakovanje u Srbiji za 2014/2015, kada je u pitanju luksuzna roba, zahvaljujući kojoj će WellBE namenske čokolade iz Bambija biti predstavljene i u srpskom paviljonu na sajmu World Expo u Milanu krajem maja, kao deo selekcije najboljih pakovanja sa konkursa.

Bambijeve namenske WellBE čokolade su predstavljene tržištu krajem 2014. godine i za kratko vreme su osvojile srca potrošača.

Comments