5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Glumica koja je od skoro postala predmet ženske zavisti, istovremeno je i ideal vanvremenske lepote – Eva Mendez (Eva Mendes). Razmenjujući “slučajne” dodire i čežnjive poglede sa kolegom Rajanom Goslingom (Ryan Gosling), dala je i te kako povoda da postane trenutno najomraženija cica na svetskoj sceni. U početku neuspešno skrivanje od paparaca ovo dvoje golupčića, a potom i potpuno otkrivanje svoje ljubavne idile medijima, dovelo je na kraju do rađanja kolektivne ljubomore međ’ ženskom populacijom. Eva svakako ima sjajan ukus kad su u pitanju muškarci.

SLIKA 16 Who Run the World: Eva Mendes

Mora se priznati - izgledaju savršeno

Po zanimanju je glumica, međutim, mnogi je smatraju samo seks simbolom, a na prvi pogled se može primetiti da joj više odgovaraju uloge šepurenja na modnim pistama, nego pred kamerama. Ova seksi cica nosi u sebi kubanske gene. Rođena je u Majamiju, 5. marta 1974. godine. Kao klinka, pokazivala je interesovanje za glumu, a konačnu odluku o svom zanimanju donela je nakon razvoda roditelja iznenadnim preseljenjem u Los Anđeles. Trnovit put joj je ipak bio obasjan zvezdama, kada je napustila fakultet i definitivno zacrtala da će sebe u budućnosti videti na pozorišnoj i filmskoj sceni.

SLIKA 22 Who Run the World: Eva Mendes

Lepa Eva zna kako da izmami uzdahe

Odlučna u tome da ostvari svoj san, ali i nesvesna napora koji je morala da uloži, slučajno je upoznala maga filmske scene – Pedra Almodovara (Pedro Almodóvar). Unapredivši njene veštine, bio je sasvim siguran da se pred njim nalazio neverovatan talenat. Role koje je dobijala odgovarale su njenom karakteru, a pre svega i spoljašnosti. Igrajući na kartu svoje lepote, uspevala je da se transformiše od nevine devojčice do podmukle i neodoljive zavodnice. Čini se da su joj kroz filmska ostvarenja prijale uloge devojke iz komšiluka, ali opet, njoj svaka uloga savršeno pristaje. Počevši od romantične komedije “Ljubavni terapeut” (Hitch) u kojoj zajedno sa Vil Smitom (Will Smith) otkriva lepotu i značenje ljubavi, pa do filmskog ostvarenja “Dan obuke” (Training Day) u duetu sa Denzel Vošingtonom (Denzel Washington), Eva je pokazala sjajne glumačke sposobnosti.

SLIKA 31 Who Run the World: Eva Mendes

Zajedno sa kolegom Kejdžom (Nicolas Cage) predstavila je svoju nežnu stranu ličnosti

Njen mladež na levom obrazu svakako je čini prepoznatljivijom, a podrazumeva se i neodoljivo seksi. Naglasak, pogled, način govora, zamah kosom, neverovatno vitka figura daju Evi onu prednost u osvajanju holivudske scene. Pored glume i turističkih obilazaka evropskih prestonica sa svojim dragim, hobiji su joj još i skijanje, crtanje i ples. Goslingove obožavateljke se nadaju da se pod rečju ples ne podrazumeva Evin ples u njegovom krilu tokom dugih i prohladnih zimskih noći.

SLIKA 41 Who Run the World: Eva Mendes

Ikona lepote

Pored neverovatne sposobnosti zavođenja, njen glumački talenat se nikad nije osporavao. Uvek ozbiljno pristupa filmskom projektu, a dokaz tome jesu pozitivni komentari njenih kolega. Kroz mnoga ostvarenja pokazala je svoj dar. Počevši od horora “Deca kukuruza” (Children of the Corn), do akcionog blokbastera “Prebrzi i prežestoki” (2 Fast 2 Furious) pokazuje svestranost u igranju različitih uloga. Sa kolegom, Antoniom Banderasom (Antonio Banderas) i još jednom lepoticom, Selmom Hajek (Salma Hayek), u filmu “Bilo jednom u Meksiku” (Once Upon a Time in Mexico) daje potpuno drugačije viđenje ženske hrabrosti i neustrašivosti. Eva je sama po sebi sjajna glumica, profesionalna, zahtevna, ali i zahvalna obožavaocima koji je svesrdno podržavaju u svakom segmentu njenog života.

SLIKA 5 Who Run the World: Eva Mendes

San skoro svih muškaraca

Za sebe kaže da je ponekad stidljiva, povučena i ne toliko lepa. Ne toliko? Eva – uvek predivna i nestvarno lepa. Talentovana, omražena i te kako, a uspela je da razbije mnoge devojačke iluzije. Svakako uvek biva primećena. Zašto? Zato što poseduje ogromnu harizmu i osmeh. U stvari, osmeh je dovoljan. I ništa više.

SLIKA 6 Who Run the World: Eva Mendes

Neponovljiva i jedinstvena


Bojana Andrić je večiti zaljubljenik u knjige Nore Roberts i Paula Koelja. Voli da voli, bez ograničenja i predrasuda. Dan joj nije potpun bez taktova dobre pesme, osmeha najdražih, jagoda, sladoleda, sladoleda sa jagodama, popodnevne dremke, maženja, češkanja. Odbijaju je ljudska glupost, ograničenost i lenjost. Omiljena, do skoro usvojena parola: “Mene ne zanima šta vi mislite o meni, jer ja o vama ne razmišljam uopšte” (Coco Chanel)

Editors choice