Kad ste dio “Victoria’s Secret” tima, pomislite da imate sve u životu i da vam više i ne treba. Miranda May Kerr jedna je od prelijepih anđelica, koja ima i više od statusa svjetskog modela. Prelijepa Australka istaknutih jagodica rođena je 20. aprila 1983. godine u Sidneju, a karijeru modela započela je već sa 13 godina u agenciji “Chaay’s Modelling”. Godine 1997. pobijedila je u australskoj utrci za nacionalnog modela i tu počinje njena blistava karijera. Prije toga svoje je tinejdžerske dane provodila u ljepotama seoskog života, koje su je odvele do studija nutricionizma i psihologije zdravlja, no samo privremeno.

Životni put ipak ju je odveo do Njujorka, gdje je postala stalna šetačica modnih pisti, reklamno lice i ukras naslovnica modnih časopisa kao što su “Vogue”, “Elle” i “Harper’s Bazaar”.

Nakon skromnih početaka, ali zavidno brzog uspona u karijeri jednog modela, 2006. godina donijela joj je ugovor sa popularnim “Maybelline NY”. Kampanja se prodavala serijski puneći stranice magazina “Cosmopolitan” i “Elle”, te je povremeno izlazila u katalozima “Victoria’s Secret”.

kerr1 picnik Who Run the World: Miranda Kerr

Model s osmijehom anđela

Slijedeći uspjeh kampanje, Miranda je postala prvi model iz Australije kojemu je ponuđen ugovor za “Victoria’s Secret”, samo godinu dana poslije, zamjenjujući tako Gisele Bündchen. Uspješno sklopljena suradnja dovela je Mirandu u društvo Alessandre Ambrosio, Heidi Klum, Karoline Kurkove i Adriane Lime. Prije nego što je postala anđeo, već je izabrana kao nasljednik Alessandre Ambrosio za zaštitno lice “PINK”. Od 2007. do 2009. godine popularnost joj je munjevito rasla i dobila je status prepoznatljivog modela modnih pista najpopularnije revije donjeg rublja, prikazane na čak četiri kontinenta. Sa 3,5 milijuna američkih dolara zarađenih u prethodnih 12 mjeseci, “Forbes“ ju je 2008. godine uvrstio na zavidno deseto mjesto modela sa najvećom zaradom.

Godinu dana poslije, za naslovnicu časopisa “Rolling Stone” pozirala je gola, te je uz pomoć obitelji lansirala liniju proizvoda za njegu lica “KORA Organics”. Da nije samo lijepo lice dokazala je napisavši 2010. godine knjigu samopomoći “Treasure Yourself”. Uspjeha je bilo sve više; od suradnje s Pradom, Jill Sander i Balenciagom do naslovnice talijanskog “Vogue”-a 2010.godine. Još jednu razgolićenu naslovnicu snimila je ove godine za “Harper’s Bazaar”.

kerr2 picnik Who Run the World: Miranda Kerr

Potpuno razgolićena moderna Eva

Trenutno je na broju četiri od 20 najseksi modela današnjice, a nosila je i 2,5 milijuna dolara vrijedan grudnjak na ovomjesečnom “Victoria’s Secret” fashion showu.

Što je toliko posebno na licu i tijelu ove anđelice? Miranda ima neodoljive rupice na licu u koje su se zaljubili fotografi diljem Amerike. Uz sve to, posjeduje taj jednostavni izgled djevojke iz susjedstva, zbog čega djeluje kao osoba pristupačna muškarcima za razgovor, a žene se njenom pojavom ne osjećaju ugroženom. Vjerni je poklonik joge, kojoj zahvaljuje na božanstvenoj liniji.

kerr3 picnik Who Run the World: Miranda Kerr

Djevojka iz susjedstva poput nje san je svakog muškarca

Kao dokaz ovim činjenicama u prilog ide to da njenoj osobnosti nije mogao odoliti ni seksi holivudski šarmer Orlando Bloom. Počeci njihove veze datiraju iz 2007. godine, a 2010. godine lijepa Miranda podijelila je sa javnošću novost o njihovoj tajnoj i intimnoj ceremoniji vjenčanja. Ove godine Miranda je postala mama Flynna Christophera Blanchard Copeland Blooma. Srednje ime Mirandin i Orlandov sin dobio je po Mirandinom bivšem dečku Christopheru, koji je tragično poginuo u automobilskoj nesreći 1998. godine, sa samo 15 godina. Miranda i Orlando, ako je vjerovati fotografijama svih svjetskih portala, imaju stabilan brak na kojemu bi im mogla pozavidjeti većina holivudskih parova. Nedavno se za potrebe jednog snimanja i sam Orlando pretvorio u fotografa. Vjerujemo da su fotografije nastale kroz objektiv voljenog čovjeka nešto najljepše što je Miranda do sada snimila, zar ne?

kerr4 Who Run the World: Miranda Kerr

Prelijepi par uvijek je modno usklađen


Andrea Kljajić je studentica prava, provincijalka pod svjetlima velegrada, kozmopolit otvorenog srca i uma, serijski monogamna ovisnica o ljubavi, zaljubljenik u poeziju Miroslava Antića, gracioznost Audrey Hepburn i filozofiju Jean Paul Sartre-a. Ona je vječiti sanjar inspiriran pisanom riječi i ostarit će u kutiji modnih časopisa, knjiga, CD-a i cipela.

Comments