Sigurno ste bar jednom čule od drugarice, mame ili sestre za neki nov režim ishrane poznatih ličnosti ili o novoj dijeti o kojoj svi pričaju. Česti komentari na to su “Lako je njoj, ona troši čitavo bogatstvo na sebe.” ili “Sve dijete sam probala, ne znam po čemu bi se ova nova razlikovala.” U moru “Instagram” devojaka sa savršenim oblinama, podignutom zadnjicom i izvajanim nogama, deluje nam sve to nedostižno, nestvarno i suviše dobro da bi bilo istinito. Našim bakama smo sigurno premršave i sa nekoliko vidljivih kilograma viška, ali na kraju dana ona naša unutrašnja borba o idealnoj težini ostaje. Sigurno je da čarobni štapic za vitku ne postoji. Odavnina je postojala izreka “Ti si ono što jedeš.”  Kako je tempo života postao sve brži, a vreme za naše potrebe sve manji, ostaje da verujemo da je briga o izgledu dostupna samo onima koji nemaju obaveze u toku dana ili imaju dosta novca. Pogrešno.

Izbalansirana ishrana

Za 30 dana do vitke linije 1 Za 30 dana do vitke linije

Za dobar izgled nam je potrebna izbalansirana ishrana i fizička aktivnost u trajanju do 30 minuta najviše i ono najvažnije, volja, a ne debeo novčanik. Mi smo pronašli koncept koji će pomoći u ostvarivanju rezultata koje želimo.

Smart Fit koncept je integrisan plan ishrane i treninga koji ima za cilj da stavi tačku na izgladnjivanje, probušenu kašiku i instant dijete sa jo-jo efektom. Profesor sporta Ljiljana J. je želela da prenese svoje znanje koje je stekla na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja i osmisli koncept dostupan i pristupačan svima onima koji žele bolju verziju sebe i svog izgleda.

Ono što razlikuje Smart Fit koncept od ostalih programa je što možete jesti sta god poželite, ali u određenoj količini. Pametne posude pomažu u doziranju, a lični priručnik kako da ishranu raporedite u okviru 4 grupe namirnica i kombinujete ih. Na osnovu svog bazalnog metabolizma određujete koje se posude i u kom broju raspoređuju u toku dana, a sve je to u sklopu koncepta objasnjeno na 44 strane, slikovito i precizno.  Plan ishrane se razlikuje za dva tipa korisnika – za one koji isključivo žele da nauče da se pravilno hrane i kombinuju namirnice u svojoj ishrani prema svom bazalnom metabolizmz i zategnu telo ili za osobe koje pored toga žele da skinu i višak kilograma.

Comments