Sa vladarom Merkurom, bogom komunikacije (kao i prevaranata i lopova), Blizance privlače seksualni partneri koji mogu da se poistovete i razumeju njihovu mudrost i visprenost. Za njih seks predstavlja mentalni sport, baš kao i fizički.

Da li voliš seks na neobičnim mestima? E, onda imaš sreće! Rizik da budete uhvaćeni samo dodaje na uzbuđenju. Hauba auta, sto u nekoj sali, uz drvo (ili grane drveta) su samo neka od mesta koja će stimulisati ovog muškarca da te zaskoči.

Muškarci Blizanci umeju jako brzo da se smore pa je najbolje da ga držiš negde između – ne pokazuj mu sve. Predloži seksi zamenu uloga ili ispunjavanje fantazija, što više avanture, to bolje – biseksualni ili grupni susreti su uvek najomiljeniji.

blizanci5 Za devojke: Seks po zodijaku, Blizanci

Uz Blizanca ćeš ostvariti svoje najuvrnutije fantazije

Pomuti mu razum: Napravi lov na seksi stvari. Pošalji mu bezobraznu poruku kao naznake i odaberi uzbudljivu lokaciju na kojoj će naći svoju nagradu – tebe!

Njegova omiljena poza: Blizanci vole dirty talk, pa odaberi pozu gde možeš da mu šapućeš slatko.

Erotska uputstva:

Postavi svog dragog na pod tako da mu noge budu lagodno istegnute ka napred. Neka se malo nagne ka nazad, koristeći ruke kao držač sopstvene težine. Sa leđima okrenutim ka njemu i nogama koje se taru o njegove butine, spusti se na njega. Neka ti kolena budu saijena i stopala posađena na pod.

Comments