Njegova omiljena poza: Uživaj u intenzivnijoj vezi u pozi koja ti dozvoljava da budete obavijeni jedno oko drugog, kao u ovoj pozi:

škorpija2 Za devojke: Seks po zodijaku, Škorpija

Intenzivnije i intimnije

Erotska uputstva:

Postavi svog muškarca da sedne. Licem okrenuta ka njemu, spusti mu se u krila a da mu ne daš da uđe u tebe. Uvij noge oko njegovog torzoa, tako da zagrle njegovu guzu. Potom, pošto držite ruke jedno drugom ili donji deo leđa čvrsto, on ulazi u tebe. Počnite da se polako pomerate zajedno napred-nazad, povećavajući brzinu kako se bližite vrhuncu.

Zašto će ti se dopasti:

Kao i standardna misionarska poza, ovde postoji kontakt očima i kontakt telima koji daje bliskost, a dodaje na strasti. Ova udobna poza pospešuje kontrolu i jednog i drugog kada se radi o brzini njegove penetracije, što dozvoljava postepeno građenje tenzije oboma partnerima. Plus, klitoris ti je pod uglom gde može da ga dodiruje, te mu to dozvoljava da ti pruži dodatno uzbuđenje, a da prekida ovu hot akciju.

Wannabe savet:

Menjajte brzinu pomeranja kako biste produžili zadovoljstvo. Možete da krenete sporo, pa da onda iznenada ubrzate, potom da ga pustiš da uđe duboko, onda da ga zadirkuješ laganim ili površnim penetracijama. Budi kreativna jer nikad ne znaš gde će vas ova vrelina odvesti!

Prethodne tekstove iz ovog serijala pročitajte ovde.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments