Pomuti mu razum: Usavrši svoj glas za telefonski seks. Zovi ga na posao i reci mu tačno šta bi volela da ti radi kada stigne kući.
Njegova omiljena poza: Pronađi pozu koja mu dozvoljava da ti šapuće u uvo dok ulazi u tebe…

vodolija11 Za devojke: Seks po zodijaku, Vodolija

Pomuti mu razum

Erotska uputstva:

Ova poza daje sasvim novo značenje frazi “prljavi ples.” Lezite na pod ili neku drugu ravnu površinu i gledajte se licem u lice, sa nogama savijenim ispod tvojih butina i njegovim rukama podignutim tačno preko tvoje glave. Neka tvoja Vodolija legne na tebe licem u lice, noge neka mu budu prave i ruke da se hvataju za tvoja ramena ili bokove. Kada ste se podesili tako da oboma bude udobno, može da prodire u tebe cirkularnim pokretima, gore-dole – šta god da vam odgovara oboma.

Zašto ćeš ti uživati:

Za razliku od drugih poza, ova dozvoljava kontakt očima, ljubljenje i dodirivanje. Može da se igra tvojim grudima rukama ili jezikom, a sa tvojim rukama iznad glave, na njemu je da ti utrostruči zadovoljstvo.

Wannabe savet:

Sa nogama savijenim ispod sebe i rukama preko glave, leđa će ti biti malo zakrivljena. Oslobodi svog prirodnog akrobatu iz sebe, povij se još malo i videćeš koliko će ceo seks biti još bolji!

Prethodne tekstove iz ovog serijala pročitajte ovde.


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments