Sudeći po primarnim osobinama vašeg horoskopskog znaka, privlačiće vas određen tip muškarca. Slika vašeg izabranika je skicirana, zapis postoji u zvezdama. Ostaje samo da posmatrate i birate.

Ovan

Vama je potreban čovek od akcije. Udaćete se za tipa koji voli avanturu kao i vi i sa kojim ste ravnopravne. On je sportski tip takmičarskog duha i ne postoji izazov koji neće prihvatiti. Nije u stanju da mirno sedi i ne radi ništa, njega mesto ne drži. Kada se svađate, neće se povući i strasti će planuti sa obe strane, ali ćete zato oboje uživati u seksu pomirenja.

Bik

Čovek mnogih apetita, to je vaš budući. On stoji sa obe noge na zemlji, ima jaku volju, ali je i senzualan i smiren, ceni sve udobnosti i zadovoljstva života, kao i vi. On će vam pružiti sigurnost i podršku i uvek će biti vaš prijatelj koji vam čuva leđa.

Za kakvog muškarca ćeš se udati Za kakvog muškarca ćeš se udati, prema horoskopu?

Blizanci

Vaš muž je osoba sa kojom možete da vodite sve one smislene, filozofske, suštinske, duboke i uzbudljive razgovore o svakoj temi. Vama je potreban muškarac koji angažuje vašu inteligenciju i duh, sa kojim nikad nije dosadno, ko je spreman da se menja sa vama kroz avanturu zajedničkog života. Pošto vas je u samom početku kod njega privukao njegov um i duh, a ne njegov izgled, želećete seks sa njim i u starosti.

Rak

Vama je potreban muškarac pored koga se osećate sigurno, u emotivnom i finansijskom smislu. On je prirodna glava porodice, onaj koji je miran u kriznim situacijama i sposoban da donese dobre odluke i lako vam je da zamislite kako je dobar sa decom. Uvek će biti vaš oslonac i podrška.

Comments