Strelac

Vama treba filozof i putnik, mudar i iskusan, neko ko je radoznao i živog duha i pored koga vam neće biti dosadno, jer ste i sami blistava osoba, mnogih talenata i interesovanja. Vaš muž zapravo u svemu tome mora biti malo ispred vas, jer je on taj koji treba da vas povede na put na kome još niste bili.

Jarac

Vaš tip je stabilan, uspešan muškarac, koji postiže svoje ciljeve i sa kojim jasno vidite sigurnu budućnost. Ako je nešto stariji i iskusniji, vama to uopšte ne predstavlja problem, naprotiv. Upoznaćete se na poslu i vaša veza će početi na prijateljskoj osnovi. Oboje znate da je za uspešnu zajednicu potrebno da se potrudite i spremni ste to da učinite.

Za kakvog muškarca ćeš se udati3 Za kakvog muškarca ćeš se udati, prema horoskopu?

Vodolija

Uzbudljiv, nekonvencionalan i nepridvidljiv tip, koji vas je privukao na prvi pogled i osećaj, ima sve šanse da trajno osvoji vaše srce. Vama brak nije mnogo važan u smislu potpisanog ugovora, ali vaš partner mora biti vaša srodna duša, vaš oslonac i inspiracija. Mentalni, emotivni i telesni sklad među vama je nešto što ćete oboje stalno iznova otkrivati i inicirati.

Ribe

Vi volite senzitivne tipove, izgubljene duše, koje čeznu da ih neko razume, da isceli njihove rane i privije ih na grudi. Vaš muž je među onima kojima treba spas i vi ćete ga spasti, a on će vam zatim biti zauvek zahvalan, jer njegova zahvalnost, poštovanje i obožavanje je ono što spasava vas.

Pročitajte još i ovo:

Sa kojom poznatom damom deliš modni stil prema horoskopu?

Koje je tvoje IDEALNO mesto za seks prema horoskopu

Koja vrsta ludaka je vaš BIVŠI – prema horoskopu

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvori fotografija: www.pinterest.com, www.designfever.com

Brankica Milošević

 

Comments