Lav

Vaš budući je harizmatičan muškarac. Vi volite da budete zvezda, ali potrebno vam je da podelite sa nekim svoj sjaj. Sve je kod vas izuzetno i posebno, pa i vaš brak i vaš partner. On odlično izgleda, velikodušan je koliko i šarmantan i potpuno razume, ceni i obožava ono zbog čega ste vi tako fantastični i posebni. Vas dvoje ćete vladati svetom.

Devica

Vama treba neko ko će poštovati vaše granice, ali i uneti u vaš analitički svet malo humora i kreativnosti. On mora da bude inteligentan, ljubazan, čist i da se pristojno ponaša u javnosti. Takođe mora biti stabilna osoba, koja zna da se suočava sa problemima, da ih prihvata i rešava. Ali iza zatvorenih vrata spavaće sobe može da iskaže izvestan stepen grubosti i dominacije.

Za kakvog muškarca ćeš se udati2 Za kakvog muškarca ćeš se udati, prema horoskopu?

Vaga

Potreban vam je muškarac vrlo sličan vama. Nije redak slučaj da Vaga izabere drugu Vagu, oni se najbolje razumeju. Čovek za koga ćete se udati biće veoma društvena, komunikativna, zanimljiva i simpatična osoba, koja pleni sve oko sebe, zajedno ćete biti neodoljiv par i blistaćete u društvu. Među vama nikada neće biti neukusnih scena, javnih svađa i drame, vi ćete o svemu umeti da razgovarate. Oboje imate težnju da se uzdignete iznad gluposti i prostote i zato ćete uvek negovati romantiku i ukazivati jedno drugom pažnju i poštovanje.

Škorpija

Privlače vas misteriozni tipovi, koji nose intenzitet i opasnost, jer ste i sami takvi. Vaš čovek će vam pružiti to unutrašnje uzbuđenje, psihološku i emotivnu napetost, koja svoje razrešenje nalazi u fantastičnom seksu. Oboje ćete provesti život nastojeći da otkrijete šta je to što će zadržati i inspirisati partnera.

Comments