Direktan prenos opere „Majstori pevači iz Nirnberga“ Riharda Vagnera zakazan je za subotu, 13. decembra u 18 časova u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Centar.

Majstori pevaci 01 Za ljubitelje opere: Majstori pevači iz Nirnberga u bioskopu Cineplexx

Grandiozna Vagnerova komedija će se u prvom svom prenosu uživo u visokoj rezoluciji održati pod dirigentskom palicom muzičkog direktora Metropoliten opere, Džejmsa Levina. Johan Rojter tumači ulogu Hansa Saksa, sa Johanom Botom kao Valterom, Anetom Daš kao Evom, Karen Kargil kao Magdalenom i  Polom Eplbajom kao Davidom.  Johanes Martin Krancl debituje u Metu kao Bekmeser, dok se u ulozi Pognera našao Hans-Peter Konig. Karte su u prodaji i mogu se kupiti po ceni od 1.200 dinara po predstavi. Kupovinom karata za 4 ili više opera u sezoni 2014/2015 ostvarujete pravo na sniženu cenu karte od 950 dinara.

Majstori pevaci 02 Za ljubitelje opere: Majstori pevači iz Nirnberga u bioskopu Cineplexx

U novoj kalendarskoj godini u sezoni direktnih prenosa iz Metropolitena, u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Centar zaljubljenike u operu će imati priliku da uživaju u Leharovoj „Veseloj udovici“ 17. januara, dok je prenos Ofenbahovog dela „Hofmanove priče“ zakazan za 31. januar.

Insert iz opere „Majstori pevači iz Nirnberga“ možete pogledati na sledećem linku:

Više informacija o programu možete naći na sajtu www.cineplexx.rs.

Comments