Žutu štampu baš zanima ko je sa kim, ko je koga prevario, ostavio, namagarčio, ali zna se o kome se piše i ko je zanimljiv. Ovi parovi izgleda da baš i nisu u žiži javnosti tako da malo ko zna da su oni uopšte zajedno! Mada, možda je tako i bolje – pošteđeni paparaca i tabloida, ljubav im cveta.

Dejvid Kros i Amber Tamblin

Dejvid (David Cross) i Amber (Amber Tamblyn) zajedno su od 2009, a venčali su se ove godine. Ono što je u početku bila prepreka jeste to što je Amber bila jedna od Dejvidovih obožavateljki, međutim, kada su se bolje upoznali bilo je jasno da su savršeni jedno za drugo!

slika 158 Za njih niste znali da su zajedno!

Iako je bila jedna od milion obožavateljki, Amber ga je ipak smuvala!

Metju Peri i Lizi Kaplan

Ovaj par (Matthew Perry & Lizzy Caplan) ima nama nepoznatu ljubavnu priču, ali zna se da su zajedno od 2006. godine i da ljubav i dalje cveta. Otkriveni su na US Open-u 2011. godine.

slika 246 Za njih niste znali da su zajedno!

Samo tako nastavite!

Piter Kraus i Loren Grejem

Piter (Peter Krause) i Loren (Lauren Grehem) su zajedno od 2010. godine, a shodno tome što su kolege, upoznali su se na snimanju filma. Bila je to, nekako, ljubav na prvi pogled!

slika 338 Za njih niste znali da su zajedno!

Najbolje je kad ste od iste sorte

Olivija Vajld i Džejson Sudeikis

Od skoro su zajedno (Olivia Wilde & Jason Sudeikis) ali se može reći da su srećni i ludački zaljubljeni! Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja.

slika 433 Za njih niste znali da su zajedno!

Strast, ljubav, sreća

Kris Prat i Ana Faris

Kris (Chris Pratt) i Ana (Anna Faris) venčali su se 2009, a ove godine su dobili dete. Ponosni roditelji nikada nisu bili srećniji i zaljubljeniji, a Kris kaže kako ne može da odvoji pogled od svoje prelepe Ane!

slika 535 Za njih niste znali da su zajedno!

Ne mogu da se odvoje jedno od drugog!

Taran Kilam i Kobi Šmulders

Još jedan par (Taran Killam & Cobie Smulders) koji je ove godine krunisao svoju ljubav brakom. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a bili su kolege na snimanju serije “Kako sam upoznao vašu majku” (How I Met Your Mother).

slika 624 Za njih niste znali da su zajedno!

Neka su srećni i dugovečni!

Kristina Hendriks i Džefri Arend

Golupčići (Christina Hendricks & Geoffrey Arend) su se venčali 2009. godine. Kristina kaže da je Džefri najbolji muž na svetu!

slika 718 Za njih niste znali da su zajedno!

Najbolji par na svetu

Majkl Šin & Rejčel Mekadams

Upoznali su se (Michael Sheen & Rachel McAdams) na snimanju filma “Ponoć u Parizu” (Midnight in Paris) 2010. godine, ali su u početku bili samo prijatelji. Ona je za njega rekla da je divan, a on za nju da je zabavna, topla i da ga često zasmejava.

slika 814 Za njih niste znali da su zajedno!

Prvo prijatelji, a onda i nešto više

Džejson Sigel i Mišel Vilijams

Ovaj par (Jason Segel & Michelle Williams) je kratko zajedno, od početka ove godine, ali već žive zajedno u kući u Bruklinu. Sve čestitke!

slika 914 Za njih niste znali da su zajedno!

Ni za njih nismo znali, a oni već žive zajedno!

Izvor fotografija: buzzfeed.com


Ivana Tomić – za sada je još uvek novinarka u pokušaju, ali bi volela da jednog dana ima uspešnu karijeru. Od kada je postala tetka, šali se da je postala i mudrija. Voli da provodi vreme sa svojom porodicom i kućnim ljubimcima, obožava “Mrak“ film, višnje i Džonija Depa, a posebno uživa da “šeta“ po živcima svojoj najboljoj drugarici Nedi.

Comments