Ariel predstavlja svoj najnoviji Liquid Powder koji objedinjuje čišćenje garderobe, otklanjanje mrlja i zaštitu tkanine.

Ariel shvata da žene vole modu i eksperimentisanje sa novim materijalima, ali i da pranje može oštetiti njihove omiljene komade garderobe. Kako bi im priskočio u pomoć, Ariel predstavlja svoju poslednju inovaciju: novi Ariel Liquid Powder. On ne samo da čisti garderobu i oktlanja mrlje već neguje tkaninu kako bi garderoba ostala lepa i dostiže potpuno novi nivo čistoće prilikom pranja garderobe.

Ariel Liquid Powder predstavlja kombinaciju najboljih sastojaka Ariel praška za šareni veš i specijalne tečnosti i pruža snažno čišćenje i zaštitu savremenih tkanina. Formula Ariel Liquid Powder obogaćena je ‘Deep Clean Complex’ formulom za dubinsko pranje i sadrži patentiranu mešavinu snažnih sastojaka za čišćenje, enzima i posebne ‘active cleaning booster’ tehnologije. Ova mešavina sastoji se od brojnih enzima, polistera za čišćenje i moćnih dodataka koji prodiru u masne mrlje bez nanošenja štete tkanini i garderobi.

Jupiler Next Level Future Fabric image FINAL Za račun od 10.000 u P….S…. Fashion u dobijate Ariel Liquid Powder

Kako bi bolje razumeo način na koji žene doživljavaju svoju garderobu, Ariel je sproveo istraživanje u Južnoj Evropi¹, sa namerom da otkrije način na koji žene kupuju garderobu ali i kako je neguju.

Za žene u Srbiji koje žele da obogate svoj garderober novim komadima iz maloprodajnih objekata P….S…. Fashion tokom novembra 2014, Ariel Liquid Powder je pripremio specijalne savete za čišćenje garderobe kako bi im pomogao da svoju garderobu održavaju lepom. Jednomesečno partnerstvo brenda Ariel i kompanije P…S…. Fashion obezbediće kupcima sa računom od preko 10.000 dinara za kupovinu u P….S…. Fashion radnjama u Knez Mihajlovoj 23 i u Ušće Shopping Centru novi Ariel Liquid Powder kako bi među prvima otkrili sve pogodnosti novog proizvoda. Tokom novembra 2014 na internet sajtu kompanije P….S…. Fashion www.ps.rs možete pronaći i Ariel Liquid Powder uputstvo za pranje i negu svih vrsta garderobe.

Comments