Hot topics

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Mreža NBCUniversal International Networks (NBCUIN) najavila je rebrendiranje kanala Universal u kanal DIVA na teritoriji Srbije. DIVA je jedan od kanala u ponudi ove mreže koji je okrenut ženskoj publici i počinje sa emitovanjem 1. septembra.

“DIVA je međunarodno uspešan televizijski brend sa jedinstvenim sadržajem i smatramo da ima veliki potencijal da se dopadne i gledaocima u Srbiji”, izjavio je Colin McLeod, direktor NBCUniversal International Networks za Veliku Britaniju i nova tržišta. “Uz vrhunske naslove najgledanijih serija, dokumentaraca i izuzetnih filmova, DIVA podstiče gledaoce da se zabave, opuste i budu svoji.”

Ove jeseni, od 27. septembra DIVA će ekskluzivno prikazati najnoviju medicinsku dramsku seriju “Otkucaj srca” (Heartbeat), inspirisanu realnim životom i postignućima doktorke Kathy Magliato. U glavnoj ulozi je Melissa George koja tumači lik doktorke Alex Panttiere, otvorene osobe, svetski priznatog hirurga za transplantacije srca. Serija prati njene uspehe i padove u okviru zahtevnog posla koji obavlja kao i njen nepredvidiv privatni život.

Heartbeat 3 Zabavni program koji će obradovati sve žene

Gledaoci DIVA kanala će takođe imati prilike da uživaju u popularnim serijama kao što su: “Nešvil” (Nashville), “Uvod u anatomiju” (Grey’s Anatomy), “Havaji 5-0” (Hawaii Five-O), “Ubistva u Midsomeru” (Midsomer Murders), “Zakon i red: Zločinačke namere” (Law & Order: Criminal Intent), “Čikago u plamenu” (Chicago Fire) i “Gilmorove” (Gilmore Girls), koje će biti prikazane tokom jeseni.

Hawaii Five O 1 Zabavni program koji će obradovati sve žene

 

Filmske premijere na jesen obuhvatiće holivudske blokbastere: “Dnevnik Bridžit Džouns”, “Bridžit Džouns: Na ivici razuma”, “Notting Hill” i “Sve o dečaku” (About A Boy).

Bridget Jones The Edge of Reason 2 Zabavni program koji će obradovati sve žene

Editors choice