Hot topics

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

U susret praznicima: 10 razloga da dragoj osobi (ali i sebi) nešto pokloniš – već danas!

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

Ne “izlaziš” iz patika? Predstavljamo ti model koji ćeš ove zime obožavati – i nositi svakog dana!

Tijana @flawless_mess_ i Danijela @glam.prescription predlažu ideje za casual & business jesenje autfite

Feel&Taste: Hrvatska iz drugog ugla

Želiš kreditnu karticu? Evo šta sve treba da znaš!

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

Mreža NBCUniversal International Networks (NBCUIN) najavila je rebrendiranje kanala Universal u kanal DIVA na teritoriji Srbije. DIVA je jedan od kanala u ponudi ove mreže koji je okrenut ženskoj publici i počinje sa emitovanjem 1. septembra.

“DIVA je međunarodno uspešan televizijski brend sa jedinstvenim sadržajem i smatramo da ima veliki potencijal da se dopadne i gledaocima u Srbiji”, izjavio je Colin McLeod, direktor NBCUniversal International Networks za Veliku Britaniju i nova tržišta. “Uz vrhunske naslove najgledanijih serija, dokumentaraca i izuzetnih filmova, DIVA podstiče gledaoce da se zabave, opuste i budu svoji.”

Ove jeseni, od 27. septembra DIVA će ekskluzivno prikazati najnoviju medicinsku dramsku seriju “Otkucaj srca” (Heartbeat), inspirisanu realnim životom i postignućima doktorke Kathy Magliato. U glavnoj ulozi je Melissa George koja tumači lik doktorke Alex Panttiere, otvorene osobe, svetski priznatog hirurga za transplantacije srca. Serija prati njene uspehe i padove u okviru zahtevnog posla koji obavlja kao i njen nepredvidiv privatni život.

Heartbeat 3 Zabavni program koji će obradovati sve žene

Gledaoci DIVA kanala će takođe imati prilike da uživaju u popularnim serijama kao što su: “Nešvil” (Nashville), “Uvod u anatomiju” (Grey’s Anatomy), “Havaji 5-0” (Hawaii Five-O), “Ubistva u Midsomeru” (Midsomer Murders), “Zakon i red: Zločinačke namere” (Law & Order: Criminal Intent), “Čikago u plamenu” (Chicago Fire) i “Gilmorove” (Gilmore Girls), koje će biti prikazane tokom jeseni.

Hawaii Five O 1 Zabavni program koji će obradovati sve žene

 

Filmske premijere na jesen obuhvatiće holivudske blokbastere: “Dnevnik Bridžit Džouns”, “Bridžit Džouns: Na ivici razuma”, “Notting Hill” i “Sve o dečaku” (About A Boy).

Bridget Jones The Edge of Reason 2 Zabavni program koji će obradovati sve žene

Editors choice