Početak milenijuma nije bio tako davno. Ako se prisetite bojbendovi su bili popularni, kao i Paris Hilton (Paris Hilton), a mnogo parova u koje su bili upereni reflektori dosad je nestalo ili se jednostavno ne sećate šta je bilo s njima.

Rajan Gosling i Rejčel Mekadams

Teško je zaboraviti jednu od najpoznatijih veza iz prve dekade 21. veka. Zvezda čuvenog filma “Beležnica” (The Notebook) koji je zapalio Ameriku i Rajan Gosling (Ryan Gosling) bili su zajedno dve godine. Ona je sada sa Majklom Šinom (Michael Sheen), a on sa Evom Mendez (Eva Mendes).

82793 original Zaboravljeni holivudski parovi

Rajan i Rejčel

Orlando Blum i Kejt Bosvort

Njih dvoje su raskinuli 2005, nakon tri godine zabavljanja, a krivac su bile prevelike obaveze koje su pojedinačno imali. Godinama kasnije Kejt (Kate Bosworth) je priznala da je jako teško prebolela raskid, ali sada su oboje srećni, on u braku sa Mirandom Ker (Miranda Kerr), a ona sa rediteljem Majklom Polišom (Michael Polish).

94141 original Zaboravljeni holivudski parovi

Orlando i Kejt

Mekoli Kalkin i Mila Kunis

O njemu kruže priče da se prepustio drogi, ali od 2003. do 2010. Mila (Mila Kunis) je bila njegov kamen. Odrasli su zajedno i imali uspone i padove, ali je kraj došao defintivno. Ona se viđa sa kolegom Eštonom Kučerom (Ashton Kutcher), a on je slobodan.

43639 original Zaboravljeni holivudski parovi

Mila i Mekoli

Adam Brodi i Rejčel Bilson

Popularni par još popularnije serije “Okrug Oranž” (The O.C.) bio je zajedno još od prve sezone i u pravom životu. Čak su usvojili pit bul terijera zajedno, ali su se nakon pet godina raspali. Ona se viđa sa Hajdenom Kristensenom (Hayden Christensen), a on negde šeta pit bula sam.

60166 original Zaboravljeni holivudski parovi

Rejčel i Adam

Paris Hilton i Nik Karter

Veza koja je bila konstantno pred očima javnosti, trajala je sedam meseci. Puno drame, varanja, svađanja, da bi se na kraju rastali. On je i dalje u bendu, a ona je suviše stara da bi bila Paris Hilton.

92274 original Zaboravljeni holivudski parovi

Nik i Paris

Hajdi Klum i Entoni Kidis

Četiri dana nakon razvoda od muža frizera Rika Pipina (Ric Pipino) 2002, Hajdi (Heidi Klum) je sa frontmenom grupe Red Hot Chili Peppers otišla u Sidnej. Veza nije dugo trajala i ona je već 2003. bila trudna sa Flavijom Brijatoreom (Flavio Briatore). Onda je upoznala Sila (Seal) i sve je bilo savršeno, bar na neko vreme.

94145 original Zaboravljeni holivudski parovi

Hajdi i Entoni

Ešton Kučer i Dženjueri Džouns

Ona je bila nepoznata dvehiljaditih, kada se zabavljala sa zvezdom “Veselih sedamdesetih” (The ’70s Show). Da je bilo do njega ona bi bila nepoznata i dalje. U intervjuu za magazine “GQ” jednom prilikom je izjavila kako joj je on govorio da od njene glume neće biti ništa. Sada je ona zvezda velike serije “Momci sa Medisona” (Mad Man), a on je i dalje prosečan.

94147 original Zaboravljeni holivudski parovi

Ešton i Dženjueri

Džesika Alba i Mark Valberg

Najlepše romanse kažu da nastaju u novogodišnjoj večeri. Tako je i ova nastala 31. decembra 2003. Trajala je koliko i efekat šampanjca. On je bio na pauzi sa sadašnjom ženom sa kojom ima četvoro dece, a ona je do sada dobila i dvoje svoje dece. Ko zna možda su sada drugari na igralištu.

94146 original Zaboravljeni holivudski parovi

Mark i Džesika

Aron Karter i Hilari Daf

Tinejdžerska ljubav puna drame, poput onih iz filmova. Aron (Aaron Carter) je ostavio Hilari (Hilary Duff) zbog “bad girl” Lindzi Lohan (Lindsay Lohan), da bi joj se vratio 2003, a onda je prevario sa njenom najboljom drugaricom. Aron je definitivno više Lindzin tip, jer je kao i ona završio na rehabilitaciji, a Hilari je u martu rodila prvu bebu u braku sa Majkom Komrijem (Mike Comrie).

60174 original Zaboravljeni holivudski parovi

Aron i Hilari

Žizel Bundšen i Leonardo DiKaprio

Kada su se 2001. pojavili kao par to je išlo otprilike ovako “Ti si superhot, ja sam superhot, ovo je logično”. Ova veza trajala je prilično dugo za holivudske standarde, čak je bilo i glasina o veridbi 2004, ali se par rastao 2005. Kasnije je Žizel (Gisele Bundchen) viđena u šopingu sa Leonardovom (Leonardo Di Caprio) mamom.

94143 original Zaboravljeni holivudski parovi

Leo i Žizel

Nikolas Kejdž i Liza Mari Prisli

Nikolas Kejdž (Nicolas Cage) je veliki Elvisov (Elvis Presley) fan, pa je brzopleti brak bio logičan sled događaja? I ne baš. Kada se brak okončao nakon četiri meseca Liza (Lisa Marie Presley) je izjavila da je taj brak bio velika greška i da nije ni trebalo da se dogodi. Ona se taman razišla sa Majklom Džeksonom (Michael Jackson), a on je Nikolas Kejdž. Greške se dešavaju.

68423 original Zaboravljeni holivudski parovi

Liza i Nikolas

Kejt Vinslet i Sem Mendez

Brak dug sedam godina raspao se baš na ulasku u drugu dekadu. Bilo je glasina da je Sem (Sam Mendes) prevario Kejt (Kate Winslet) sa jednom britanskom glumicom, Rebekom Hol (Rebecca Hall), ali je on sve to negirao, potpuno iznenađen. Kejt je sada u vezi sa Nedom Rokenrolom (Ned Rocknroll).

78809 original Zaboravljeni holivudski parovi

Kejt i Sem


Danijela Milovanović se bavi pisanjem i od pisanja beži. “Pisac je neko kome je pisanje mnogo teže nego drugim ljudima” – Tomas Man.

Comments