Obucite se u zavisnosti od toga kakvom muškarcu želite da se svidite, ali i zavisno od toga kakvu vezu želite da ostvarite sa njim. Činjenica da se oblačite kako biste privukli pažnju nekog muškarca može zvučati kao da se stogodišnji proces ženske emancipacije nije odigrao. Ali seksualna privlačnost ima veliku ulogu u pronalaženju partnera i u tome nema ničeg lošeg: stoga samo napred, pronađite svoje najbolje fizičke adute i istaknite ih.

hhh1 Zadivite ga stilom

Kako naći ravnotežu između garderobe u kojoj se prijatno osećate i one kojom biste privukli gospodina Pravog?

Prvo se morate osećati prijatno šta god da obučete, jer samo tako možete zračiti samopouzdanjem i osećati se prijatno u svojoj koži. I ne oblačite ništa ultra – moderno; muškarce ne interesuje da li su vaše cipele poslednji modni “krik”, ali obratiće pažnju ukoliko se strmoglavite niz stepenice u nekom klubu, jer niste savladali veštinu hodanja u njima.

Malo samo skretanja pažnje nikad nije na odmet, a imajući na umu da su muškarci “vizuelna stvorenja”, dopustite mu pogled na zategnute butine, divan dekolte koji se naslućuje ispod čiste bele košulje ili privlačan gležanj u cipelama sa visokim potpeticama; zapravo, na ono što predstavlja vaše najjače adute.

Međutim, tanka je linija između izazovnosti i vulgarnosti. U toj situaciji, na delo stupa pravilo da se ne otkrivaju dve stvari u isto vreme.

Ako imate predivan dekolte, slobodno “izbacite” grudi i nanesite malo zavodljivog mirisa na prava mesta. Međutim, možda je bolje da tu fenomenalnu svetlucavu bluzu s velikim dekolteom nosite uz jednostavne crne pantalone koje vam dobro stoje, a ne uz neku suknju od džinsa veličine kaiša. Čak i ako imate “dobre” noge, isticanje više atributa istovremeno delovaće vulgarno. Stoga, odlučite se za isticanje samo jednog aduta i učinite sve da to izgleda što bolje.

First Date Conversation Zadivite ga stilom

Sada uzmite u obzir gde idete na sastanak. Mini suknja u kombinaciji sa crnom polo majicom je dobitna kombinacija ako imate savršene noge, ali nije odgovarajuća ako idete na večeru, jer ćete sve vreme sedeti za stolom. Budite što objektivniji; možda zaista volite tu suknju, ali ako neće “raditi” u vašu korist, vratite je nazad u ormar.

Veoma je važno da obučete bar nešto ženstveno jer oni ne vole muškobanjaste žene. Iz istog razloga nemojte doći u muškom odelu sa kravatom.

Zbog sigurnosnih razloga, nemojte biti skroz u belom (moguće fleke). Kad smo već kod boja, ne preterujte s njima – muškarci vole da vide boje na ženi, ali ako preterate, rizikujete da ne vidi vas. Isto važi i za šminku. Još jedan mali, ali bitan trik: na prvom sastanku nipošto ne pokrivajte vrat, ni rolkom ni maramom (razume se, smete da ga pokrijete šalom dok ste još napolju, ako je hladno). Vrat je jedna od glavnih erogenih zona i ako ga pokrijete, šaljete signal da niste zainteresovane.

Za kraj, najvažniji “modni” detalji: osmeh na licu i dobro raspoloženje! Niko ne želi da na prvom sastanku sluša kuknjavu.

I evo ideje:
Jednog mirnog subotnjeg popodneva isprobajte gomilu odeće i nađite nesto udobno u čemu izgledate fantastično i seksi. Potom, okačite taj komad garderobe sa zadnje strane vrata spavaće sobe, za slučaj da se uspaničite jer nemate sta da obučete za sastanak. Ukoliko se dvoumite, uvek možete da obučete malu crnu haljinu. Ona već dugo i odlično služi ženama.


Rahilka Lili Kukovska je veliki zaljubljenik u modu i estetiku. Student je modnog dizajna i fakulteta za biznis i marketing. Uživa u životu i društvu prijatnih ljudi, voli da obilazi luksuzne destinacije. Piše modni blog Amo Lusso.

Comments