“I’ve been everywhere men, looking for someone, someone who can please me, love me all night long…”

Eto, Rijana (Rihanna) zna šta ženama treba! Treba im da budu zadovoljene! Džaba njima muškarci tepaju ‘kuco’, ‘maco’, ‘bebo’, kad im ne pružaju ono za čime one žude. Ako muškarci žele da žena bude samo njihova i da nikad i ne pomisli na drugog, važno je da se ona oseća zadovoljno i zadovoljeno! I ne samo u seksualnom smislu, važno je i emocionalno zadovoljenje.

Jeste, žene znaju da budu komplikovane i često ne znaju šta hoće. Nažalost, zato muškarci i imaju onaj osećaj “zašto da budem u vezi kada je ovako, biti slobodan, lakše”. Eh dame, dame, ne pravimo lažnu sliku o sebi! Nama zapravo tako malo treba, ‘ajde lepo da svoje muškarce ne plašimo više već da im objasnimo u čemu je štos!

Kao prvo, da razjasnimo: ženu ne treba zadovoljiti samo u krevetu. Već, svuda! Ako nas činite srećnim, ako nas čuvate i volite i mi ćemo vama uzvratiti istom merom. Ne d’o bog da nam stanete na žulj – uništićemo vas! Ah, opet sam počela sa plašenjem… Zaboravite da sam ovo rekla i pročitajte šta treba da radite da biste nas emocionalno zadovoljili. Lepo, po crticama, da se lakše shvati i zapamti. (Jer, vi muškarci nekada baš teško kapirate!)

– Ako ste sa nama, onda budite sa nama! Zaboravite na druge devojke, čak i na odmeravanje na ulici! Moramo da znamo da nas volite onakve kakve jesmo, a ne da se u nama budi sumnja da ćete nas ostaviti čim naiđe bolja! (Ne zaboravite onaj deo o uništavanju!)

– Učinite da se osećamo posebno u vašem životu, zapravo, primite nas u svoj život! Dajte da se pomažemo i važne odluke donosimo zajedno!

– Interesujte se za nas, pitajte koji su nam planovi, kako smo provele dan… Brinite se o nama!

– Iznenadite nas. Mi to volimo. Neki nežni, romantični gest ćemo debelo da cenimo! I nikako, ali nikako, ne zaboravljajte važne datume!

– Zaštitite nas. Svakoj devojci prija da se oseća mirno i sigurno pored svog dečka. Budite pravo muško!

– Budite nežni, grlite nas, držite za ruku, ljubite… bez nekog posebnog razloga. Učinite da se osećamo kao princeze pored vas!

– I, najvažnije – poštujte nas! Poštujte naše vreme, posao, porodicu, prijatelje, život koji imamo i bez vas. Nikada ne činite da se osećamo uvređeno ili manje vredno i inferiorno u odnosu na vas!

Ako treba, pročitajte još jednom, stvarno nije teško, i kao što vidite, to su sve neki sitni znaci pažnje koji su vama možda beznačajni, a nama vrede ceo svet!

slika 159 Zadovolji me!

Ženu je lako zadovoljiti, stvarno! Samo se malo potrudite da shvatite šta je to što joj treba i što joj znači

Cenim da će vam se ovaj deo o seksualnom zadovoljavanju više dopasti, tako da odmah prelazim na njega, bez uvertire!

– Predigra! Predigra! Predigra! Često, gotovo prečesto zaboravljate na nju! To što ste vi i u pola dana i u pola noći spremni, ne znači da je tako i sa nama! Dajte da i mi užvamo, ne budite sebični! To se odnosi i na orgazam i uopšte na sve potrebe! Barem ponekad stavite nas ispred sebe!

– Ako smo dugo sa vama znači da znate šta nas pali i koje su naše erogene zone. Ne zaobilazite ih!

– I da, nemojte odmah da se izvrnete i zaspite kada završite sa ‘poslom’! ne moramo da pričamo o sećanjima i tako tim romantičnim stvarima, ali bar možete da nas zagrlite i pohvalite. Bar to!

– Samo ću reći – higijena!

– Tokom seksa nas slobodno ljubite, govorite nešto lepo (odgovara i jednostavno “mnogo me pališ”) ili otkrivajte nam svoje fantazije, nećemo se ljutiti! Dirty talk je takođe OK.

– Iako možda ne deluje tako, i žene vole da eksperimentišu i povremeno isprobaju nešto novo! Nova mesta, nove poze… A šta je sa ulogama poput doktora i medicinske sestre? Zašto da ne!

– Budite strastveni! Ljubljenje je lepo, ali možete da ‘ubacite’ i poneki nežan ujed… U svakom slučaju, želimo da vidimo da ste ludi za nama. Prosto rečeno.

slika 247 Zadovolji me!

Ženu ćete lako zadovoljiti seksualno, dovoljno je da ne mislite samo na sebe

E tako. Kada smo vam konačno otkrile svoje “tajne” valjda će sve biti kako treba. Vidite, nismo toliko komplikovane. I jeste nas lako zadovoljiti. Uostalom, pokušajte i uverite se sami!

Izvor fotografija: truelovewallpapers.com, fanpop.com


Ivana Tomić – za sada je još uvek novinarka u pokušaju, ali bi volela da jednog dana ima uspešnu karijeru. Od kada je postala tetka, šali se da je postala i mudrija. Voli da provodi vreme sa svojom porodicom i kućnim ljubimcima, obožava “Mrak“ film, višnje i Džonija Depa, a posebno uživa da “šeta“ po živcima svojoj najboljoj drugarici Nedi.

 

Comments