1. “Služavke” (“The Help”)

Slika 1 11 Zagrevanje uz nove filmske hitove

Film je pun dobrih glumica koje dočaravaju koliko je volje i hrabrosti neophodno da se izborite za pravdu!

Sve popularnija mlada glumica Ema Stoun (Emma Stone) igra glavnu ulogu u filmu snimljenom po bestseleru spisateljice Ketrin Stoket (Kathryn Stockett). Glavna tema filma je rasizam šezdesetih godina, a priču o tome, pored Eme Stoun,  prenele su Viola Dejvis (Viola Davis) i Džesika Čestejn (Jessica Chastain).

2. “Praskozorje” (“Breaking Dawn”)

Slika 2 1 Zagrevanje uz nove filmske hitove

Prvi od dva poslednja filma iz franšize Sumrak...

Fanovi širom sveta sa nestrpljenjem čekaju da vide venčanje Bele i Edvarda, medeni mesec na ostrvu Esme i začeće ćerke koje će razljutiti vukodlake… ali i mnoge druge. Da li će Bil Kondon (Bill Condon) ispuniti očekivanja, možete saznati već od 24. novembra, kada film počne da se prikazuje u bioskopima.

3. “Formula uspeha” (“Moneyball”)

Slika 3 1 Zagrevanje uz nove filmske hitove

Savršen film za sve one koji sanjaju da se bore protiv sistema.

Iako bi ovaj film možda radije pogledali muškarci zbog povezanosti sa sportom i devojke imaju razloga da odu u bioskop. Reč je, naravno, o Bredu Pitu, koji je (na svu sreću) obrijao bradicu. Pored Pita, u filmu glume Džoni Hil i Filip Hofman. Da li će ovi zgodni momci uspeti da otkriju tajnu uspeha saznaćete 1. decembra. Tada film počinje da se daje u Srbiji, a neki kažu da je viđen za Oskara.

4.  “Nova godina u Njujorku” (“New Year’s Eve”)

Slika 4 1 Zagrevanje uz nove filmske hitove

Film prati nekoliko isprepletanih priča u najblistavijoj noći...

“Biće više zvezda nego na rehabilitaciji”, kaže nam Ketrin Hajgl (Catherine Heigl) u trejleru za film “Nova godina u Njujorku”. Zvezdana glumačka ekipa i Geri Maršal (Garry Marshall) obećavaju da je film dobar, a da li je to zaista tako prosudićete sami. Podseća na film “Dan zaljubljenih” (“Valentines Day”) koji je izašao prošle godine. Nadamo se da će ovaj biti kvalitetniji. Glumačka ekipa zaista je veličanstvena: Sara Džesika Parker (Sarah Jessica Parker), Džesika Bil (Jessica Biel), Ešton Kučer (Ashton Kutcher), Robert Deniro (Robert DeNiro), Džon Bon Džovi (Jon Bon Jovi)…

5. “Kuća iz snova” (“Dream House”)

Slika 5 1 Zagrevanje uz nove filmske hitove

Zamislite da se doselite u novu kuću i da posle toga saznate da je tu počinjeno nekoliko jezivih ubistava.

Vil Atenton i njegova porodica se doseljavaju u Novu Englesku. Ubrzo otkrivaju da je njihov savršen dom bio strahovito mesto na kome su ubijeni majka i deca. Vil počinje da istražuje tragediju kako bi potvrdio verovanje celog grada da je to delo supruga koji je preživio. Zajedno sa komšinicom En koja je bila bliska sa nastradalom porodicom, počeće da sastavlja komadiće slagalice i otkriti da je prokletstvo poslednjeg žitelja preneto i na Vilovu porodicu, što ih čini sledećom metom. Glavne uloge tumače Danijel Krejg (Daniel Craig) i Rejčel Vajs (Rachel Weisz).


Nemanja Kutlešić je zavisnik od novina, magazina i tehnologije. Budući je stanovnik Njujorka, a da ne baca novac na domaće i strane časopise, više bi putovao. Obožava miris mora, jagode sa šlagom i “Vanity Fair”.

Comments