Dobro i lako komuniciraju 

Snažne žene umeju da razgovaraju sa svima, jer su iskreno zainteresovane za ljude. Svakoga razumeju i umeju da se izraze tako da svako razume njih. Uživaju u smislenim razgovorima i upoznavanju ljudi na dubljem nivou. 

Iskrene su

Nemaju vremena i energije za laganje i pretvaranje. One cene istinu i ne oklevaju da je kažu, direktne su i jasno izražavaju svoje stavove, mišljenje, želje i potrebe. Takođe su u stanju da čuju i suoče se sa neprijatnim istinama koje im drugi saopštavaju. 

Ne oklevaju da prekinu toksične odnose

Kad im neko oduzima energiju, ili ih truje svojom, kad osete da ih neko ne poštuje i ne prihvata, one odlaze. To im nije lako, naročito ako su razvile osećanja, ali one dobro znaju da ljubav ima najmanje veze sa osećanjima. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Izi Angus (@iziangus)

Jake žene žive u trenutku 

Znaju da otpuste prošlost, da oproste i nastave dalje, veruju da sadašnjost kreira budućnost koju žele i zato su u stanju da se fokusiraju na sadšnji trenutak i da daju sve od sebe. 

Ne vole dramu 

Nemaju višak nekanalisanih osećanja, koje moraju da izraze kroz dramljenje i uključivanje drugih u svoju dramu. Ako su „dramatični tipovi“ onda svoju osetljivost i naglašenu emotivnost usmeravaju kreativno i izražavaju kroz umetnost. 

Znaju šta žele 

Ne oklevaju i ne sumnjaju u sebe, jer znaju šta hoće. I znaju da je to osnova svih stremljenja i postignuća. 

Njihovi životi su ispunjeni i smisleni 

Snažne žene osmišljavaju svoj život, jer znaju da smisao nije nešto što se traži, već nešto što se stvara i daje oblik i strukturu. One žele da ostave svoj trag, da budu deo nečeg većeg od sebe i zato su često veliki humanisti, motivacioni govornici, terapeuti, pisci, osnivači sistema koji opstaju i posle njih. One žele da ostave svet boljim nego što je bio kada su došle. 

Naslovna fotografija: instagram.com/iziangus

Brankica Milošević 

Comments