Pa, ako vam se to već dogodilo, naučile ste na teži način – koji je uostalom i jedini način da nešto zaista iskusite i integrišete. Srce je brže od pameti. Ono oseti, prepozna i otvori se. I sad, objasnite vi njemu da ta burma na njegovom prstu nije samo ukras, ili da to što je u ozbiljnoj vezi, nije samo još veći izazov za vas.

Ne shvatajte zaljubljivanje ozbiljno

Možda ne možete izbeći da se zaljubite, kao što ne možete sprečiti sunce da izađe na istoku, ali možete da se ne primate mnogo na tu vožnju. Lepo je osećati se ludo, brzo i življe nego inače, ali shvatite to kao iznenadan dar – izlazak sunca koje će raskošno obasjavati vaš život, ali će onda zaći i ostaviti vas u mraku. Kupajte se u svetlosti svoje duše. Uživajte u svojim osećanjima i iskoristite ih da obogatite svoj unutrašnji život i da tu energiju upotrebite kreativno u svojoj svakodnevici. Vaša osećanja, vaša stvar. Ako ostanu u granicama vaše realnosti, niko neće biti mnogo povređen i oštećen. Lako je zaštiti se ako on drži distancu i ne pokazuje nameru da se upliće. Ali, ako je on otvoren za avanturu, svašta može da se desi i to vama – u smislu povređivanja i oštećenja.

zaljubljivanje u zauzetog1 Kako da se zaštitiš od zaljubljivanja u zauzetog muškarca

Ne zanemarujte činjenicu da je zauzet

Možete pokušati da potisnete pomisao o suparnici, ali to je glupo. Prvo, nije vam ona suparnica – ona poznaje tog čoveka koji vas je fascinirao i doživela je sa njim svašta i verovatno je već sretala takve kao vi, žene koje pokušavaju da se prave da ona ne postoji. U krajnjoj liniji, ona ne treba da vas interesuje, tačno. Ali, da li vas zaista interesuje muškarac koji je spreman da vara i koji ne ceni i ne čuva ono što ima?

Comments