Veliki hrišćanski praznik nam se bliži i sada je idealno vreme da se prikupite nove ideje za dekorisanje uskršnjih jaja i trpeze.

Uskrs je zajedno sa Božićem omiljeni praznik i dece i odraslih tako da svi uživaju da iz godine u godinu pripreme sve lepše dekoracije, a zanimljivih ideja nikada dosta i uvek dobro dođu. Zato smo i u susret ovom Uskrsu za vas pripremili nekoliko interesantnih kako da obojite i ukrasite uskršnja jaja.

Sigurno je da svako voli da na uskršnjoj trpezi ima šarena i vesela jaja, ali ima i onih koje vole originalne boje i motive i na svakom jajetu prave mala umetnička dela. Ukoliko vam je dom ispunjen dečijom grajom onda imate i razlog više da se svi zajedno poigrate i stvarate nove kreativne momente.

Ukoliko volite pastelne boje onda će vam pastelna uskršnja jaja biti još draža i lepša. Ove boje zaista divno izgledaju kada jaja stavite u jednu korpu jer daju divnu šarenolikost koja osvaja srca. Kako bi uskršnja jaja dobila prave pastelne tonove najbolje bi bilo da kupite guščija jaja jer su bela i onda se nežne nijanse bolje primaju za koru jajeta.

Comments