Veliki hrišćanski praznik nam se bliži i sada je idealno vreme da se prikupite nove ideje za dekorisanje uskršnjih jaja i trpeze.

Uskrs je jedan od omiljenih porodičnih praznika i kao što smo već pisali OVDE ideje za ukrašavanje uskršnjih jaja su brojne. Uvek možete da pronađete zanimljiv način da uživate u pripremama za ovaj praznik sa svojim ukućanima.

Tufne uvek izgledaju slatko i romantično tako da u koju god boju farbali jaja samo dodajte još po koju belu tufnicu i dobićete prava retro jaja. Ovo je lako i jednostavno. Tufne možete praviti temperama ili lakom za nokte.

Ako želite da napravite fantastična uskršnja jaja koja će decu oduševiti onda uz malo truda i volje možete napraviti pravog uskršnjeg zeku. Ukoliko imate vremena i strpljenja možete tkaninom obložiti celo jaje i napraviti velike uši koji štrče. Flomasterom nacrtajte dve tačkice kao oči i mali trouglasti nos. Kada ugledate ozareno dečije lice shvatićete da je sav trud bio i više nego vredan. Ako vam je teško da se bavite lepljenjem tkanine za jaje, onda možete samo napraviti uši od papira i zalepiti ih lepkom na već ofarbano jaje.

Comments