Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Zapanjujući načini na koje su dejting i vežbanje – isti

Zapanjujući načini na koje su dejting i vežbanje – isti

1/3

Šta to može da bude zajedničko traženju srodne duše i odlasku u teretanu – osim što se kompatibilan partner može pronaći na mestima na kojima se baviš nekim oblikom vežbanja ili sporta? Uporedili smo – a ti vidi. I zabavi se, jer sličnosti su smešne koliko i ohrabrujuće.

Stvarno je teško početi

Sramota te da se pojaviš u teretani nakon što si izgubila formu koju si ranije imala. Sve čekaš da skineš neko kilo, da povratiš samopouzdanje, da malo vežbaš kod kuće, pa da se pojaviš, kao da nikada nisi ni prekidala vežbanje. I jasno ti je da tako uopšte neće ići i da verovatno nikada nećeš otići u teretanu ako odlažeš jer ti je neprijatno i osećaš se kao gubitnik. A sada priznaj sebi da se isto tako osećaš povodom dejtinga – treba da počneš, a kako? Nesigurna si u sebe, čekaš neki povoljniji trenutak, beskrajno se pripremaš psihički – a treba i da skineš neko kilo… Uuuuuh! Znaš šta – kreni u teretanu odmah, danas. I prihvati sastanak sa tim tipom za nedelju dana. Na sastanku ćeš biti toliko zadovoljna sobom (i toliko pod upalom mišića) da ćeš biti apsolutno dovoljna sama sebi, ako se ispostavi da nemaš baš neke teme sa tim tipom. A možeš i da ga smaraš pričom o tome kako si ponovo počela da vežbaš.

ljubav1 2 Zapanjujući načini na koje su dejting i vežbanje   isti

Kad najzad počneš – preteraćeš

Preteraćeš, sigurno. Jer, kako beše – prvo ruke i leđa, pa stomak, pa noge i gluteus, tri serije od po deset, pa malo kardio, pa pod tuš. Ma ko da se smara, daj odmah pet serija po trideset, možeš ti to. A i efekti će biti vidljivi vrlo brzo. Prvo veče dejta – leptirići su proradili, postoji hemija, juhuuu, da li treba da se odmah ljubite ovoliko? A što da se ložiš bezveze, možete odmah i da se kresnete, proradili ste. Preteraćeš, sigurno.

Zato što si željna rezultata – zategnute zadnjice i stabilne veze, treba ka tome da ideš korak po korak. Lagano vežbanje, bez forsiranja. Lagano upoznavanje i zbližavanje, bez skoka naglavačke u bazen romantike (koji je možda prazan, ili je voda ledena ili ustajala). Ne možeš da počneš od rezultata, iako je to upravo ono što želiš.

Editors choice