Za sve drugare školarce, kao i one mlađe, IDEA i Roda su od 24. avgusta pa čak do 18. oktobra, u svim svojim objektima, pripremili veliko druženje uz omiljenog junaka iz crtanog filma Sunđer Boba Kockalonea. Zabava uz društvene igre, albume sa sličicama, figurice od kojih deca mogu napraviti svoju kolekciju omiljenih junaka, učiniće ovu jesen nezaboravnom.

zapocni igru sa sundjer bobom fotka1 Započni igru sa Sunđer Bobom i družinom iz Koralova

Volite Sunđer Bob-a, ali crtani film je jedino u čemu možete da uživate?

Od sada u IDEI i Rodi možete da se zabavite i uz druge igre i artikle, brendirane sa likom vašeg omiljenog junaka. U ovoj igri najmlađi mogu sakupljati žigove, koji će im omogućiti da dobiju figurice na poklon. Za potrošenih 750 dinara ili kupovinom proizvoda uključenih u program, potrošači na kasi dobijaju paketić sa 1 sličicom, 1 žigom i 2 diska. Samo 10 žiga je potrebno, za poklon figuricu Sunđer Bob-a, Patrika, Lignjoslava, Sendi, ili Keba Krabe. Za popunjeni album sa sličicama, roditeljima se pruža mogućnost da svojim najmlađima kupe plišanu Sunđer Bob igračku za 50% popusta. IDEA i Roda su omogućili svojim potrošačima da kupe i garderobu, koja nosi lik ovog super heroja, pa će ova jesen biti prava euforija za Sunđer Bob obožavaoce.

U ponudi je i “vreća sreća“, koja je prepuna zanimljivih sadržaja, od albuma za sličice, Rollinz figurica i sunđera u obliku ananasa za čuvanje figurica, pa do igračkica “Očko skočko“, dveju društvenih igara “Sit&Fit“ i “Beži meduza da ne bude suza“, kao i kockice za igranje.

zapocni igru sa sundjer bobom fotka 2 Započni igru sa Sunđer Bobom i družinom iz Koralova

U vreme moderne tehnologije, prezaposleni roditelji sve manje vremena mogu da izdvoje za druženje sa svojom decom, a večeri i vikendi su idealna prilika da svi članovi porodice budu zajedno. Društvene igre Sunđer Bob Kocalone pravi su povod da se ukućani okupe.

Pozivamo vas da budete deo ekipe iz Koralova i ove jeseni se družite sa nama!

Comments