“Prokletstvo, moram mu reći ne! On ne zna  da se ‘ne znam’ piše odvojeno.” Eto, dragi moji, razloga broj jedan. Pravopis kao glavni krivac za sva odbijanja od strane pametnih i obrazovanih devojaka. Ukoliko ne grešim, ovo je jedna od čestih situacija i da ne mozgate, otkrićemo vam još neke razloge ove velike misterije.

Mi, devojke, veoma se razlikujemo, počev od vizuelnih stvari, do onih psihičkih. Ali, mnogo nas deli mišljenje da treba reći ne: drskom muškarcu, mračnom i neperspektivnom i definitivno veliko ne za muškarca bez osmeha za sve lepe i ružne stvari. Bez osmeha koji će da izvadi situaciju, da pomiluje kad treba i bude tračak sunca kad oblaci zahvate nebo.

Devojka kaže ne Zašto devojke kažu ne

Kada kažem ne, znači: ne!

Pročitaj tekst – Samo prijatelji? Malo sutra!

Mislim da je pošteno reći da me je dosadašnje iskustvo u progonjenju muških razbojnika podučilo taktici i strategiji u odbijanju muškaraca. Pored svih preteranih, neverovatno oholih tvrdnji, moram da dodam i to da “ne” ponekad i ne treba da se ublaži. Postoje brojni načini da devojka nasrtljivom muškarcu stavi do znanja da ne želi ništa sa njim. Pored jasno uočljivog, odbojnog pogleda, tu je i nedokučiv izraz lica koji bi pre gledao i noć, brojao zvezde. Da, naravno, to i jeste opasnost – da vas dočeka šamarčina sa druge strane – ali, drage moje, ako je spreman na to taj je zaslužio hiljadu sigurnih ne.

Comments