Dobar s devojkama

Poznata je činjenica da loši momci znaju kako da se ponašaju sa devojkama. To je, upravo, i jedan od razloga zbog kojih ih uopšte i nazivaju lošim momcima. Takva grupa muškaraca zna kako da zavede devojku i kako da učini da se oseća posebno. Mogu da razgovaraju sa njom normalno, ali isto tako da joj odgovore, pri tome dajući i devojci priliku da bude malo agresivnija. Dobri momci izbegavaju konflikte i devojci ne ostavljaju način da se ohladi od svih nagomilanih frustracija.

Biološka potreba

Okrivite svoje pretke, ali činjenica je da su žene naelektrisane energijom koja traži momka koji obožava avanture i malo se čega boji. Sve to datira još iz perioda lova i opstanka, ali, ukratko – žena uvek preferira muškarca koji preuzima inicijativu (uz umerenu dozu rizika), umesto onog koji čeka da mu se stvari dogode u životu.

51 Zašto devojke vole loše momke

Preuzeta inicijativa je pokazatelj snage

Prihvati sledeću činjenicu: jedini način da nađeš devojku je da se pridružiš grupi loših momaka. Kao što kažu – ako ne možeš da ih pobediš, pridruži im se. Zapamti i ovo – i pored ovih stavki koje smo izlistali, ne znači da devojke ne vole dobre momke. Ali postoji nešto što se zove šonja i ono što se zove dobar momak. Postaraj se da ne budeš ovo prvo!


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments