U poslednje vreme, malo-malo, pa vidim na fejsu da se jedna drugarica udala, druga drugarica verila, neke već imaju decu i sledeće je na putu, a neke me non-stop spamuju fotografijama svojih savršenih momaka, savršenih poklona za važne datume i savršenih veza.

Je li sve baš tako savršeno kako se prikazuje? Ma, koga briga. Nema dečka – nema problema!

Naravno, dođu trenuci kada vam je potrebno da vas nego zagrli, kaže neku lepu reč, kada vam je potrebno da provedete vreme sa nekim muškim ko neće pričati o “ženskim” stvarima i ko nije vaš brat, ali nije smak sveta i ako trenutno nema takve osobe na vidiku.

dddd Zašto je (ipak) dobro biti SINGLE?

Biti slobodan je, zapravo, čak i dobro za vas i vaše zdravlje. Verovale ili ne, naučno je dokazano! A reći ću vam i zašto:

Bukvalno ste vlasnik svoje sudbine! I koliko god vam to zvučalo smešno ili nebitno, i te kako je bitno. Imati vremena za sebe, raditi ono što želite i kad želite, ne polagati nikome račune i raditi ono što vas čini srećnim, važno je za vaše psihičko zdravlje, stabilnost i harmoniju. Zar niste srećne kada za sebe uradite nešto lepo, a ne pravdate se nikome ili to ne odlažete ni zbog koga?

Comments