1/2

Internet i nove tehnologije definitivno su promenili način na koji obavljamo mnoge od svakodnevnih aktivnosti, ali i naš život generalno. Najpre, verovatno mnogi od vas ne bi mogli da zamisle svoj dan bez Interneta, bilo da koriste neku od društvenih mreža ili jednostavno “surfuje” u potrazi za novim informacijama i idejama. A da li ste možda isprobali onlajn kupovinu? Tako je, reč je o pogodnosti koju nam je doneo Internet.

Ali, ako smo već navikli na tradicionalnu kupovinu u “oflajn” prodavnicama, šta bi nam to novo donela onlajn kupovina? I, još važnije, zašto je onlajn kupovina bolja od kupovine u prodavnicama?

Sigurnost i zaštita

Onlajn trgovina je sigurna trgovina jer postoje brojna rešenja koja garantuju bezbednu transakciju, kao i zaštitu ličnih podataka. Ne samo da će vaš novac biti potpuno zaštićen, već i sve informacije o vama. Osim toga, reč je o brzoj i jednostavnoj kupovini, za razliku od one u “oflajn” prodavnici.

Proizvodi iz celog sveta

Ne samo da nas Internet povezuje sa celim svetom, već nam omogućava i da kupujemo proizvode iz celog sveta! Gde kod da ste i kad god želite možete da poručite ne samo proizvode iz svoje zemlje već i proizvode iz bilo kog kraja sveta. Sada više nemate ni vremenskih, ali ni “fizičkih” ograničenja jer možete kupovati uvek, svuda i bilo šta!

Zašto je onlajn kupovina BOLJA od kupovine u prodavnicama 1 Zašto je onlajn kupovina BOLJA od kupovine u prodavnicama?

Kupovina 24/7

Ne samo da možete da kupujete i van svoje zemlje, već vam onlajn kupovina omogućava i da kupujete u bilo koje vreme i to putem vašeg telefona, tableta ili računara. Iz svoje fotelje, dok ste u pidžami i uživate u omiljenoj kafi lako možete pretražiti onlajn prodavnice, uporediti cene i proizvode i odabrati ono što vam je potrebno. Lagano, bez gužvi, čekanja u redovima i “tuče” sa ostalim kupcima.

Odlične cene i specijalne ponude

Osim vremena, kupovinom na ovaj način ćete svakako uštedeti novac jer, znate već, krenete u šoping centar, tamo provedete ceo dan i dodatno potrošite novac na piće, na ručak, a da ne govorimo o nepotrebnim stvarima koje ćete kupiti samo da biste kupili jer će možda nekad zatrebati.

Manje impulsivna kupovina

Retko će vam se ponovo desiti da nešto impulsivno kupite, kao što vam se to do sada sigurno više puta dešavalo. Nigde ne žurite, uporedite šta vam se od stvari dopada pa odlučite šta vam je potrebnije. Možete videti i komentare na proizvode i tako najbolje odlučiti šta ćete kupiti, a šta zaobići. 

Dakle, da li ste i dalje za to da kupujete “oflajn”?

Zašto je onlajn kupovina BOLJA od kupovine u prodavnicama 3 Zašto je onlajn kupovina BOLJA od kupovine u prodavnicama?