Počeli ste nešto, a onda se on povukao. Ne javlja se i ne daje objašnjenja. Ne možete da pogodite zašto se to dogodilo – kad se ništa nije ni dogodilo. Iz vašeg ugla, stvari još nisu stvarno ni počele da se razvijaju, a iz njegovog, već su se završile iz vama nepoznatih razloga. Evo nekih mogućnosti koje vam možda ne bi pale na pamet, ali koje jesu razlozi da muškarac prekine kontakt i povuče se.

Još nije preboleo bivšu

Zapravo, ona se ponovo pojavila u njegovom životu otprilike u isto vreme kad je pomislio da može da krene dalje i kad je vas upoznao. To što među vama postoji evidentna privlačnost, nije dovoljno da se on opredeli za novu vezu – kad sa starom zapravo nije raščistio i kad je dobio šansu da obnovi vezu sa bivšom. Za njega je najjednostavnije da tada prekine kontakt sa vama bez objašnjenja, jer još niste ni dostigli taj nivo odnosa, na kome bi se on osećao obaveznim da vam nešto obrazlaže. To što vi mislite da bi bilo lepo i kulturno da je ponudio bar neko objašnjenje, njemu ništa ne znači, obuzet je onim što mu se dešava.

Živite suviše daleko

Ako treba do vas da se vozi po sat vremena prevozom, ili da vas prati kući, odnosno, da preuzme obaveze momka, ovo može da bude sasvim važeći razlog za njega. Vi to ne možete da razumete, zar neko može da se odrekne mogućnosti da doživi neke emocije, da iskusi novu vezu, samo zato što je nepraktično održavati je? Ali vi ga ne poznajete, ne znate kako mu radi mozak i šta su njegovi prioriteti. A osim toga, ako mu je ovaj razlog presudan, on svakako nije neko ko je spreman da ulaže u vezu koja od njega traži da se angažuje više nego što je spreman.

javljanje 3 Zašto je prestao da vam se javlja?
Comments