Treba ti promena? Reši NAGRADNI KVIZ i saznaj kakvu frizuru treba da furaš ove godine!

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

All eyes on you: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati

1/2

Teško je oprostiti, jer sve ono što zahteva oproštaj, jeste nešto što nas je duboko povredilo, zbog čega se osećamo prevareno i izdano. Ali možda je najteže oprostiti prevaru partnera, preljubu, jer nas ova vrsta izdaje navodi da sumnjamo u sebe, osim što nam se zbog nje ruši svet i sve što smo izgradili u odnosu izgleda lažno i nedovoljno. Ovo su stvari koje nam otežavaju oproštaj, jer na kraju, ne radi se o tome da li ćemo uspeti da pređemo preko nečeg zbog čega se partner kaje, nego, kako ćemo dalje sami sa sobom.

Ista pitanja će ti se vrteti po glavi u nedogled

Kako je neko ko te voli (barem tako tvrdi) mogao da spava sa nekim drugim? Zašto mu je bilo potrebno da to uradi? Kako je mogao zatim da se pravi kao da je sve u redu i da nastavi da spava sa tobom? Radoznalost i bes naizmenično će proticati tvojim mislima i ma koliko ga ispitivala, nećeš uspeti to da shvatiš. Uradio je nešto što mu nije važno, sa nekim ko mu nije važan i time rizikovao ono što mu je važno. I kad je već tako, zašto ti je uopšte rekao? Zašto nije mogao sa tim da se izbori kao muškarac i da te potpuno zaštiti od posledica svojih postupaka? Zar nije znao da će da ga grize savest? Da li je pritom rizikovao i tvoje zdravlje, praktikujući usputan i nebezbedan seks? Šta bi on uradio na tvom mestu, da li bi uopšte i razmišljao o tome da li može da ti oprosti, ili bi te naprosto, zgrožen, ostavio?

Da li je i na koji način to bila i tvoja krivica

Još jedno pitanje kojim ćeš mučiti sebe i na koje nećeš pronaći istinit i zadovoljavajući odgovor, ma koliko pokušavala. Da li si mu uskratila nešto bez čega on ne može i što je potražio negde drugde? Ako je tako, znači li to da on mora nečeg da se odrekne da bi bio veran? Ili ti treba da mu pružiš nešto što ne umeš i ne možeš, da osiguraš njegovu vernost? Da li ti se zbog nečeg podsvesno svetio? Pokušavajući da preuzmeš deo odgovornosti za njegovu prevaru, nećeš se osećati bolje, nego gore. Preispitivanje je verovatno dobro, jer ćeš pronaći slaba i bolesna mesta u vašoj vezi, ali za prevaru nema opravdanja. Niko živ se nije okliznuo na koru od banane i slučajno upao među nečije noge.

Editors choice