Dobar muškarac će se javiti svojoj bivšoj devojci i kad je s tobom u društvu, jer nema šta da krije. On zna da ga bivša ne bi zvala da nije nešto važno u pitanju i oseća da je dužan, kao neko ko ju je prisno poznavao i dugo joj bio oslonac, da se odazove njenom pozivu – on bi tako postupio i da bilo ko drugi od njega traži pomoć, a ti bi trebalo da znaš da je to tako i da obuzdaš ljubomoru i neprijatnost.  Biti uz dobrog muškarca traži od tebe napor da savladavaš svoje slabosti i da uvek budeš svesna i uključena.

Dobar muškarac je veran svojoj ženi i odan svojim prijateljima i njihovo dobro stavlja ispred sopstvenog, vrlo često – čak i onda kada se njegovi oslanjaju na njegovu dobrotu, sebično računajući da će im izaći u susret i svesno manipulišu time.

Teško je biti sa dobrim muškarcem, jer je teško dosledno biti na visini tog zadatka, ispunjavati njegove standarde, ne izneveriti ga i pružiti mu sigurnost. Ali prava je sreća naići na takvog, u ovom tendencioznom svetu, u kome se muškarci uglavnom ili frajerišu i foliraju, ili se bore sa samom idejom šta to znači biti muškarac i podležu svakakvim predrasudama i slabostima , neverni su, nestalni i nesigurni.

Dobar muškarac brine o porodici, kao i o ženi koja ga je osvojila, nežan je, uvek spreman da je uteši, želi da svima bude dobro i ceni male stvari, svestan da one otvaraju put ka velikim stvarima, što ga čini zahvalnim i skromnim.

Comments