Možda ovu odvedem u krevet, misli on. Možda u ovom krevetu pronađem nešto više od seksa, misli ona.

Oboje se nadaju da će im se posrećiti. Oboje kreću od seksa.

Oboje očekuju potpuno različitu vrstu sreće.

Podeliće zadovoljstvo i možda se više nikada neće sresti.

Avantura, misli on, sav zadovoljan, upoređujući u svojoj glavi brojne avanture.

Glupost, misli ona. Opet promašaj, kao i prošli put. I ne želi ni da misli o onih nekoliko puta pre prošlog puta.

Ona pretpostavalja da će ga opet videti, ako je seks bio dobar i ako su se lepo zabavili. I ne pomišlja na to da se on možda tako fino provodi sa bilo kojom ženom, koju odvede u krevet. Da njena posebnost za njega nije ništa posebno. Ne zanima ga. Interesuje ga samo što svaka žena ima, a poneka hoće da mu da. Ukoliko se prijatno ponaša, dobro je raspoložena i ne izgleda loše, utoliko bolje.

Posrećilo mu se onoliko!

Nemate vi pojma šta je sve on odvlačio u krevet. Ponekad se budio mamuran, na krevetu kao na obali, pitajući se šta li je to plima izbacila. Bivao je uljudan i kuvao kafu ženama koje nije mogao ni da prepozna ni da ih se seti, stideći se, kao i obično posle kvalitetne pijanke.

Vama nije potrebno da se probudite rastavljene od mozga i prepadnete od onog pored sebe, pa da pomislite pobogu, šta mi bi!

Jer to pomislite svaki put kad se opet ponadate da će vam se posrećiti, a ono ništa.

Ako ste završile u nečijem krevetu, to je zato što vam se on bar malo sviđao. Ima tople oči i lepa mesnata usta. Ledeno plavi pogled i četvrtastu bradu. Lepu svilenu kosu. Visok je. Zgodan je, iako je nizak. Lepo se ljubi. Osećale ste se prijatno u njegovom društvu, zabavan je, džentlmen je. Nešto vas privuče, u njegovoj ličnosti, nastupu, načinu na koji vas muva. Nadate se da se i vi njemu dopadate. Da će vam se posrećiti. Da ćete pohađati taj krevet neko vreme. Dok ne vidite čega tu sve ima za vas. Nadate se da osim obilja dobrog seksa tu postoji i obostrana simpatija, nežnost i toplina, koji imaju neki potencijal. Ka onome što bi vas usrećilo.

couple sex 620 176 1766227a Zašto kažeš seks, a misliš, možda ti se posreći?

Ne pada vam na pamet da se on isto oseća sa svakom koju dovede u krevet – to je domet koji ga usrećuje.

Pa, razmislite realno. Toliko je divnih žena! Sve su tople i mile, ženstvene i izazovne, željne i raspoložene. I na raspolaganju. Jedva čekaju. I sve do jedne se nadaju da će im se posrećiti. Oni mogu da biraju i da nikad ne promaše. Da uvek budu zadovoljni ulovom. I kad odvedu u krevet bilo koju ženu, ona sigurno nije nikakav slučaj, kao što bi se vama desilo kad biste dozvolili da vas bilo koji tip odvede u krevet. Oni imaju toliki izbor, da za njih nema druge, nego da krenu redom. Da, svaka će ih provaliti pre ili kasnije i naljutiće se. Jer svaka žena želi da bude posebna za onog sa kim deli krevet. Ali njega to zaista ne pogađa. Zašto bi? Red je nepregledno dugačak, a svaka koju još nije kresnuo, još uvek se nada da će joj se posrećiti.

I tako, njemu seks i sreća, sreća radost. Vama seks i frustracija. Kad će sledeći seks? Zna li uopšte kako se zovem? Što me ne zove? Hoću li uopšte stići na red, ili da tražim dalje, možda mi se posreći…


Aleksina Đorđević

Comments