Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Zašto muškarci lude kada se dve devojke ljube?

Zašto muškarci lude kada se dve devojke ljube?

1/2

Gotovo nijedan muškarac neće odoleti pogledu na dve žene koje se ljube. Poljupci sami po sebi unose uzbuđenje u telo i um, ali kada je u pitanju razmenjivanje ovakvih nežnosti između dve pripadnice lepšeg pola, za muškarce je to prava ekstaza. Mnogi od njih veruju da je žensko telo najlepša tvorevina na svetu i samo je po sebi predmet njihove želje i mašte. Zamislite onda šta se dešava u njihovom umu kada umesto jedne ispred sebe imaju dve dame u zavodljivom i seksualnom zanosu. Mi nećemo nagađati, pitali smo nekoliko hrabrih momaka i evo šta smo zaključili.

“Videti dve devojke kako jedna drugu maze, dodiruju i kreću da se poljube je uzbudljivije od pogleda na potpuno nagu ženu. Postoji nešto previše uzbudljivo u takvoj sceni, nešto što vas potpuno obuzme. Ta vrsta transa se gotovo može meriti sa orgazmičkim stanjem. Jedino što poželite kada gledate tako nešto je da se nađete između njih i da ih obe osetite na sebi”, kaže jedna poetska duša.

Kao što reče jedan blentavi muškarac iz britanske serije “Parovi” (Coupling): “Dve žene koje se ljube – to vam je dvostruko efikasniji erotizam. To je kao… dupli sendvič sa džemom, samo bez hleba.”

“Muškarci znaju kako je divno ljubiti ženu. Dve žene koje se ljube, pa to je povratna sprega koju svet ne može da izdrži!”, dodaje anonimni ljubitelj žena koje se ljube.

“Jednostavno je”, primećuje internetski mudrac, “muškarci su vizuelci. Muškarac koji ljubi ženu potiče ljubomoru. Dve žene koje se ljube prikazuju čin ljubavi koja je u istovremeno samodovoljna i inkluzivna. Osim toga muškarci su navikli da vide uzdržanost žena, čak preteranu povučenost i stid. Dve žene koje se ljube ruše tabue kao zlatna cigla prelivena medom koja vam se zariva između moždanih režnjeva.”

Editors choice