Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

Zašto muškarci odustaju od ljubavi?

Zašto muškarci odustaju od ljubavi?

1/2

Ljubav je projekat i postignuće koje zahteva neprekidno ulaganje – emotivno, mentalno, praktično. Uopšte nije lako biti u odnosu, a još je teže istrajavati i ostajati u odnosu i onda kad je teško. Muškarcima češće nego ženama ponestane hrabrost i strpljenje, kad se suoče (i nastave da se suočavaju) sa zahtevima održavanja veze. Ovo su najčešći razlozi zbog kojih oni odustaju, ispiti ljubavi na kojima padaju i gube volju da nastave.

Pokušavamo da utičemo na njih da se promene

Da, mi to radimo. Nastojimo da utičemo na njih, ličnim primerom, željama i zahtevima, da ih oblikujemo, kultivišemo, emotivno prevaspitamo. Na stranu to što je njima verovatno sve to potrebno da bi dali najbolje od sebe, ti pokušaji prosto ne uspevaju. Ljudi se teško menjaju i kada to čine, znači da su se opredelili za lični razvoj, da su dozvolili da pozitivan uticaj uđe u njihov život, da uče, a tada oni to čine sa punom svešću o tome da rade nešto dobro za sebe. Čak i ako partner želi da se menja, ako to čini zbog voljene osobe i zbog veze, a ne prvenstveno zbog sebe, neće mu uspeti i oboje ćete biti razočarani i frustrirani. Jedino dobro što možemo da uradimo za muškarca koga volimo, jeste da ga samo volimo – ako ne želimo da ga obeshrabrimo i povredimo, jer naša nastojanja on doživljava kao poruku da nije dovoljno dobar i da nije prihvaćen takav kakav je.

Teško mu pada ako si uspešnija od njega

Nema pomoći. Ne možeš biti neuspešna da ne bi iskušavala krhkost njegovog ega, a to je za muškarce veliko iskušenje. Neka istraživanja su pokazala da muškarci doživljavaju udarac, kad njihova partnerka doživljava uspeh. I da su skloni da prekinu vezu i da ostave partnerku, ako ne mogu da dostignu njen nivo uspeha, čak i ako su oblasti kojima se bave potpuno različite i jedno drugom nisu ni na koji način konkurencija. To toliko nije fer, da je prosto poražavajuće. Tvoj muškarac bi trebalo da bude tvoja najveća podrška i najvatreniji navijač i obožavalac tvog dela, ali ako on u svojoj oblasti nije postigao zavidan uspeh, taj zahtev nadilazi njegove kapacitete za ljubav i podršku. Čast izuzecima.

Editors choice