Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Zašto muškarci vole kučke?

Zašto muškarci vole kučke?

1/2

Kada sam na Facebook-u napisala ovaj naslov, uglavnom su reagovali muškarci. Kada sam ga izgovorila na poslu, takođe su reagovali samo muškarci. Moram priznati da je bilo različitih stavova na istu temu. Mada, kada sakupim utiske o tome kako su moji sagovornici razumeli “kučku” svodi se, ipak, na isto: kučka je žena koja voli seks, koja je rođena da zavede muškarca i iskoristi. A da li je to baš tako, i da li su impresije muškarca jednostrane jer su na nivou utiska?

tumblr lp5v5fGCBl1qe9cy7o1 500 Zašto muškarci vole kučke?

Knjiga Šeri Argov “Zašto muškarci vole kučke” pruža jedinstven odgovor na pitanje zašto muškarce privlače jake žene koje imaju stav. Uz mnogo sočnih detalja, ovaj realistični vodič otkriva zašto je jaka žena poželjnija od one koja uvek govori “da, dragi” i rutinski se žrtvuje.

I pored ovakve kategorizacije, i poruke koju “šalje” knjiga, nešto ublaženiji stav daje urednik jednog lokalnog lista, inače psiholog po struci, da “kučka” nije pogrdan naziv za ženu, ali da je to ona žena koja je iz nekog interesa sa muškarcem. Muškarac joj kupuje, ona ga seksualno zadovoljava i zajedno su samo zbog interesa. Po svemu sudeći,  a i po njegovom mišljenju, njena moć je u tome što ona bira trenutak kada će ta “veza”, ako ima duže trajanje, biti prekinuta. Takođe, tvrdi da u odnosu nema emocija već da je u pitanju gola strast! A da li je to tako jednostavno?

Pegi G. Miler, bračni i porodični terapeut piše: “Iako je namenjena ženama, knjiga “Zašto muškarci vole kučke” ne bi bila to što jeste da ne prodire tako nemilosrdno u svest muškaraca. Žene su oduvek predstavljale izazov za muškarce, ali samo kučka, u smislu koji tom pojmu daje Šeri Argov, jeste ona koja će, zadržati njegovu pažnju i osvojiti njegovu ljubav.”

Editors choice