Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/2

Znaš da bi trebalo da bežiš, da se pomeriš, da ne pokušavaš više da rešavaš tuđe probleme, ali ipak veruješ da možeš da mu pomogneš, da ćeš svojim strpljenjem, dobrotom i pažnjom uticati na njega. I zato nastavljaš da pokušavaš, iako negde u sebi znaš da to neće uspeti. Prosto, ne možeš da digneš ruke. Želiš da mu pokažeš da je dobra osoba, da ga naučiš da vidi sebe onako kako ga ti vidiš (iako svaki put sve jače moraš da se potrudiš da prizoveš to viđenje), ali želiš i sebi da dokažeš da nisi kukavica, da ne odustaješ i da se upornost i pozitivnost računaju, da ljubav pobeđuje.

freestocks Y3wqowUQXnc unsplash e1591095469591 Zašto ne možeš da pustiš onog ko nije dobar za tebe

I tako, nastavljaš naoružana čekićem ljubavi i dobrih namena da kuckaš po kineskom zidu njegove emotivne nedostupnosti, uspevajući tu i tamo da probušiš rupu kroz koju kulja odbojnost i toksičnost. Ali ti nastavljaš da ga razumeš i da se trudiš, jer nisi ti ta koja će odustati. Zidovi su izazov za tebe. I vera u moć čekića ljubavi i dobrih namera je izazov za tebe. Kuc-kuc, čuk-čuk, tras-tras… Digne se malo prašine, otpadne malo maltera, pojavi se koja pukotina, dobiješ reakciju, izazoveš dramu, desi se nešto. A to što se dešava istovremeno te obeshrabruje i učvršćuje u tvojim namerama.

Ostaješ uporna i govoriš sebi kako će biti bolje i ne prihvataš poraz. Jer iako znaš da možda nikada neće biti bolji, za tebe je gori poraz da odustaneš. Možda nisi dovoljno učinila. A možda moć tog čekića ne može ništa tolikim zidinama. Ali ako poveruješ u to, onda si razoružana, a i poražena.

Editors choice