Ona je možda preispoljna kučka, kojoj ništa slađe nije nego da upotrebljava tuđe momke, ali ako to stvarno radi, ona je jedna nesrećna, ogorčena i prazna osoba, koja mora da je bila mnogo povređena, kad mora tako da se sveti – svima. Svima koji se vole, svima koji nju ne vole, svima kojima može da manipuliše, a ona će lako dokazati (svima) da može da manipuliše – muškarcima. To je ono što kučke rade i u čemu nalaze satisfakciju. A ako usput neko zbog toga odlepi, ako uništi nečiju vezu, to je samo dodatna nagrada, bonus poen za njenu moć, njen ego i samopoštovanje.

Da li joj zavidiš? Da li stvarno želiš da imaš moć, ego i samopoštovanje, koji se hrane takvom hranom? Ako se malo potrudiš da je razumeš, nećeš moći da je mrziš, koliko god da ti je odbojna i iritantna i koliko god te zbog nje bilo sramota što obe pripadate ženskom rodu i koliko god se gadila što ste obe bile sa isim muškarcem – tvojim. Ali, nije svaka cura koja pristane da spava sa nečijim dečkom kučka, neke su samo površne, neke su zaljubljene, neke uopšte i ne znaju da je dečko zauzet.

I tu stižemo do sledećeg razloga zašto ne treba da mrziš onu sa kojom te je prevario – nije ona njega navela na nešto što on nije želeo. On je to uradio zato što je hteo, a znao je da hoće čak i ako je preterano popio, da bi sebi obezbedio olakšavajuće okolnosti, da bi mogao da kaže “bio sam pijan”.

prevara 1 Zašto ne treba da mrziš devojku sa kojom te je prevario?
Comments