Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Zašto ne treba da mrziš devojku sa kojom te je prevario?

Zašto ne treba da mrziš devojku sa kojom te je prevario?

1/3

Ona je možda preispoljna kučka, kojoj ništa slađe nije nego da upotrebljava tuđe momke, ali ako to stvarno radi, ona je jedna nesrećna, ogorčena i prazna osoba, koja mora da je bila mnogo povređena, kad mora tako da se sveti – svima. Svima koji se vole, svima koji nju ne vole, svima kojima može da manipuliše, a ona će lako dokazati (svima) da može da manipuliše – muškarcima. To je ono što kučke rade i u čemu nalaze satisfakciju. A ako usput neko zbog toga odlepi, ako uništi nečiju vezu, to je samo dodatna nagrada, bonus poen za njenu moć, njen ego i samopoštovanje.

Da li joj zavidiš? Da li stvarno želiš da imaš moć, ego i samopoštovanje, koji se hrane takvom hranom? Ako se malo potrudiš da je razumeš, nećeš moći da je mrziš, koliko god da ti je odbojna i iritantna i koliko god te zbog nje bilo sramota što obe pripadate ženskom rodu i koliko god se gadila što ste obe bile sa isim muškarcem – tvojim. Ali, nije svaka cura koja pristane da spava sa nečijim dečkom kučka, neke su samo površne, neke su zaljubljene, neke uopšte i ne znaju da je dečko zauzet.

I tu stižemo do sledećeg razloga zašto ne treba da mrziš onu sa kojom te je prevario – nije ona njega navela na nešto što on nije želeo. On je to uradio zato što je hteo, a znao je da hoće čak i ako je preterano popio, da bi sebi obezbedio olakšavajuće okolnosti, da bi mogao da kaže “bio sam pijan”.

prevara 1 Zašto ne treba da mrziš devojku sa kojom te je prevario?

Editors choice