Da li ste spremni za Noć Arome?

Po prvi put imate priliku da kartu za koncert dobijete na poklon i to zahvaljujući vašem omiljenom jutarnjem ritualu… kafi

Šoljica kafe svaki dan i prepoznatljiv ukus na koji ste navikli, vode vas na koncert Vlada Georgieva. Uvek postoji razlog da okupite svoje prijatelje i uživate u dobroj kafi, ali sada vam nudimo dodatan motiv da se družite i popijete zajedno šoljicu više.

Prepoznatljiv ukus Grand Arome postaje još slađi. Potrebno je samo da sakupite bar-kodove sa 1.5kg Grand Aroma kafe, zalepite ih na liflet i do 15. aprila odete u WinWin po svoju kartu.

slika VG Zašto Noć Arome ne smete propustiti?

Karte se ne mogu naći u slobodnoj prodaji, zato ne čekajte, već pozovite prijateljicu na kafu, jer je broj karata ograničen na 15.000. Šoljica Arome je jedini put koji vodi na NOĆ AROME!

Izuzetno smo ponosni što imamo priliku da Vladinim koncertom usrećimo naše verne potrošače i da smo im pružili nov način kako da dođu na isti, uz dodatan užitak dok piju svoju omiljenu kafu. Ovo je veliki izazov za sve nas i svi jedva čekamo tu Noć  – izjavila je Marija Gičić, senior brend menadžerka Grand Aroma kafe.

Od 17.02. do 15.04, uz gutljaje Grand Arome u pozadini se čuje dobro poznat glas izvrsnog muzičara, a 23.04. cela Kombank Arena peva sa njim. Kombank Arena će tu noć zasijati na svoj način, a poseban sjaj ćete joj dati vi koji ste verno, uz šoljicu kafe, sakupljali bar-kod po bar-kod, da biste slušali svog omiljenog izvođača.

Više informacija na www.grandkafa.com.

Comments