Znaš i sama da je teško prekinuti vezu, naročito onu dugu i ozbiljnu, da se emotivni repovi vuku posle toga vuku još dugo, da je vrlo lako i gotovo obavezno produžavati seksualnu vezu sa bivšim i da je najteže sve to prekinuti, preseći i krenuti dalje. Ti znaš kako je to za tebe i tvoje prijateljice, poznaješ svoje i njihove razloge, na koje ni ti ni ona uopšte niste ponosne – produžavanje kontakta sa bivšim je pitanje straha, slabosti, bola, nade i svih ostalih osećanja koja te čine bolesnom i neodlučnom. A kako je to za njih? Evo šta kažu muškraci, zašto nastavljaju kontakt sa bivšim curama.

“Obično ne produžavam kontakt posle raskida, ali dešava se i zavisi samo od toga koliko me ta devojka fizički privlači. Uostalom, one uvek žele seks i ne moram da se cimam, kad znam da mi je bivša na raspolaganju.”

“Sa jednom bivšom sa bio godinama u kontaktu, prosto zato što verujem da treba da držim otvorenim sve opcije, iako se sastajem sa drugim ženama. Uopšte, obično održavam kontakt sa bivšim curama (osim ako je neka ludača baš ljuta na mene, jer je zamišljala ko zna šta) i u periodima kad sam singl, obično se viđam sa bivšim devojkama – seks je zagarantovan i provereno dobar.”

bivsi1 Zašto oni ostaju u kontaktu sa bivšom?
Comments