Vaše pitanje odnosi se na njegovu emotivnu distancu, na zatvorenost, indiferentnost, ignorisanje. Ako ste izašli zajedno, a on sa svima u društvu razgovara, drugim devojkama ukazuje pažnju, a vas tretira kao ručnu torbu, koju je okačio na naslon stolice kad je došao i koju će pokupiti kad krene i vi ga posle toga povređene, ljute i ogorčene pitate zašto to radi, on neće imati pojma o čemu pričate.

Jer da je svestan kako je to ružno ponašanje, da je emotivno pismeniji i vaspitaniji, da ima malo šlifa i svesti o tome da se pravi muškarac uvek trudi da bude džentlmen, najpre prema svojoj dami, a zatim i prema svim ostalim ženama, on to ne bi ni radio. Iskreno, on nema pojma za šta ga prozivate. Sasvim je moguće da su ga i druge cure pre vas prozivale za istu stvar, ali njemu je to tako besmisleno, nevažno, sporedno i glupo, da je te žalbe opušteno pripisao ženskom zvocanju i smaranju i zaboravio. Svaki put.

Za muškarca koji je više puta čuo to čuveno pitanje, žensko nezadovoljstvo je deo veze, koji on nastoji da ignoriše, dok mu cura ne dosadi. Jer on je ubeđen da su žene naporne, zahtevne, nikad zadovoljne i da je to njihov problem. I u pravu je. Ako istrajavate u vezi sa muškarcem koji vas zapostavlja, ne pokazuje poštovanje, nežnost i brigu o vašim osećanjima, to onda jeste vaš problem. Zašto ste s njim? Suviše ste radoznale da otkrijete zašto on to radi, pa ne možete da odete bez odgovora?

stidljiv muskarac 2 Zašto on to radi? (BLOG)
Comments