Razlog za nejavljanje može biti i što mu se sutradan javila neka bivša, za kojom pati, pa je otpuzao njoj da ga još malo maltretira, ne dajući šansu novoj devojci da skine tu devojčuru sa trona. Ili mu se javila neka kombinacija pa šta ima da se cima oko novajlije, kad će ova stara ionako doći “mečki na rupu”. Ili se ne seća ničega od prethodne večeri, pa se plaši da vas pozove jer nije siguran da li će uspeti da vas razlikuje od 200 devojaka koje će proći pored njega dok vas bude čekao “kod sata”. Ili ga mrzi najjednostavnije. Omastio je brk te večeri i to je to, više ga ne zanimate. A možda nije siguran šta vi želite, da li da vas pozove ili ne, pitanje je sad?

Ako se potrudim da razumem neke od ovih razloga, ono što ne mogu da shvatim je kada se neko javi posle dve nedelje ili mesec dana od dana uzimanja broja. Pa dok on vama objasni ko je, šta je i odakle mu vaš broj, prođe još dve nedelje. Ovo može biti posledica svega navedenog (mrzelo ga je, bivša, dosadno mu je, a nema ništa na tv-u pa hajde vas da okrene, možda mu se posreći). Ili se pravi “hard to get”, što je potpuno besmisleno i ne verujem kako to nekog može da zaintrigira. Možda je bilo delotvorno kada sam imala 16 i čitala “My love story”, sad i ne baš.

Crveni Telefon Blenem u ekran dok telefon zvoni Zašto se on ne javlja?

Iako svi manje više upadamo u ovakva razmišljanja, ostajem pri uverenju da će vas muškarac zvati ako mu se zaista dopadate. Dakle, neće čekati šest meseci, niti će se vaditi kako mu je pas eto baš pojeo telefon, pa nije znao vaš broj, ni kako je u gužvi i sl. Ako se nije javio ne dopadate mu se dovoljno i to je to. Tužno, ali istinito, i ne treba više trošiti vreme na razmišljanje o tome. Ali zato postoji gomila drugih momaka, isto tako podesnih za upoznavanje i ćaskanje, samo treba obratiti pažnju na njih. Širom otvorite oči drage moje dame.


Holi Golajtli je nepopravljivi optimista sa namerom da svoje snove i ciljeve uvek sprovede u realnost. Iako je kao životni poziv odabrala da bude psiholog, ne, ne može biti vaš lični psihoterapeut. Netalentovana za sport, ali sa talentom da celu noć igra u potpeticama od 10 cm. Voli pivo sa borovnicom, Kosančićev venac, miris lipe u proleće, klizanje, crne haljine, kafanu, džentlmene, šiš u tri ujutru, karaoke, češkanje, tursku kafu bez šećera, knjige i da stalno nešto menja.

Comments