Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Zašto se žene pitaju kakvo mišljenje muškarci imaju o njima

Zašto se žene pitaju kakvo mišljenje muškarci imaju o njima

1/2

Kad postaviš sebi ovakvo pitanje, znači da te nešto grize. Njegovo ponašanje, verovatno. Način na koji ti se obraća, kako te tretira, o čemu ti govori. I to verovatno ne zato što je veoma pažljiv, pun poštovanja, stavlja primerene i duhovite primedbe, bezobrazan je samo na veoma izazovan način, ne preteruje sa komplimentima, ali ti jasno kaže koliko mu se i zbog čega sviđaš, a to nije samo zato što imaš raskošan dekolte, nego što si mu zanimljiva i kao osoba.

U komunikaciji sa muškarcem koji ume da se ponaša, ne pitaš se šta on misli o tebi. Jer se osećaš polaskano, počastvovano, zabavljeno i izazvano. Tretira te kako valja, sa odmerenom dozom bezobrazluka, ne navaljuje, ali je iskreno zainteresovan. Osećaš se dobro i ne pitaš se šta on misli o tebi, jer si o njemu stekla sasvim pozitivan utisak, na osnovu toga kako se osećaš. Vrlo prosto.

Neki muškarci dobro vladaju ovom tehnikom, ali mi ni tada nismo zabrinute. To znači da su iskusni, da poznaju žene, vole ih i umeju sa njima. Velike su šanse da ćemo uživati u blagodatima njegovog iskustva.

Oni koji nas brinu, jesu oni zbog kojih se iznervirano pitamo šta li oni, pobogu, misle o nama! Zato što se ponašaju nedosledno. Startuju, umiljavaju se, sipaju komplimente. A onda ne mogu da se organizuju za susret. Trude se na sve načine da nas strpaju u krevet, obećavajući uživanja i radosti, a onda ispadnu sasvim sebični i nikakvi ljubavnici – od onih koji žar i nestrpljenje ne umeju da ispolje rukama i usnama. Sa njima se osećamo kao lutke na naduvavanje, nad kojima je prethodno izvršen postupak naduvavanja komplimentima, umiljavanjem i spopadanjem.

par4 Zašto se žene pitaju kakvo mišljenje muškarci imaju o njima

Onda se ne javi mesecima. A onda se javi i ponaša se kao da nastavlja priču koja je počela juče. Pokušava da ponovi postupak naduvavanja. I onda se ljutito pitaš šta li taj misli o tebi, kad veruje da može da mu prođe to ponašanje.

Editors choice