Ne komentarišemo eksplicitno i prostački, jer se ne ložimo na ono što vidimo, to je suviše površno. Prosto uživamo u lepoti.

I svakako smo u stanju da vidimo lepotu i u muškarcu koji nije maneken, plivač i bilder, ako nam se dopada kako se ponaša prema nama i kako se osećamo pored njega.

Muškarci su zabavni

Žene će u grupi žena pronaći zajedničke teme, smejaće se i zabavljati, ali najbolje će se provesti sa muškarcima. Svako zezanje je zabavnije ako se muška i ženska energija, pamet i duhovitost međusobno izazivaju i inspirišu. Muškarci se bolje zezaju, možda zato što se ređe upuštaju u ozbiljne teme, a kad ih izazovemo onim što nas zanima, češće će biti sarkastični, otrovni ili osvežavajuće duhoviti, nego što će se upecati na neko ozbiljno razmatranje muško-ženskih odnosa, recimo.

Kad počnu da pričaju o poslu, politici i kompjuterima, zabavni su kao kad se nađete u grupi žena u kojoj preovlađuju priče o zimnici, receptima i štrikanju.

Ljubavnik ili serviser Zašto su nam potrebni muškarci

Muškarci su muškarci

I to je sigurno najvažniji razlog zbog kog su nam potrebni. Da se osećamo kao žene. Poželjne, privlačne. Ranjive, željne utehe i zaštite. Muškarci nam omogućavaju da budemo žene na sve načine. Da se slomimo i plačemo. Da se uzdignemo i osetimo moć. Da iskusimo ljubomoru i osvetoljubivost. Da ih razmazimo i pružimo im nežnost, brigu i razumevanje. Da unesemo magičan dodir ženske ruke u njihove neorganizovane i neuredne živote. Da nam naprave decu i da nas učine majkama. Da imamo koga da vaspitavamo, popravljamo, usmeravamo i pravimo od njih ljude.

Ako smo neuspešne u tom poslu, pa, nije samo do materijala.


Aleksina Đorđević

Comments