Drage dame koje su imale priliku da probaju novu Vichy Idealia gel-kremu poslale su nam svoja iskustva. Sve pripadnice lepšeg pola usaglasile su se da je ova gel-krema za masnu kožu savršenog mirisa, lagane teksture, brzo upijajuća te tako idealna za letnje dane. Mnogo je razloga da probate novu Vichy Idealia gel-kremu, a verujemo da će vam ovi testimonijali pomoći u odabiru adekvatne nege za masnu kožu.

“Vichy Idealia krema je gel-balzam krema lagane teksture, prilagođena masnoj i mešovitoj koži. Lako se nanosi i prijatnog je cvetnog mirisa. Koža je relativno brzo upija i ne ostavlja masnjikav trag što je čini pogodnom za toplije dane. Pruža osećaj hidriranosti uz diskretan iluminirajući efekat usled čega koža izgleda nahranjeno i sveže. Prvi utisak je da je Vichy ponovo ispunio očekivanja i opravdao svoje ime jer je ovo kvalitetna krema koju definitivno treba probati.” – Radojka Bolt (27 godina)

Miris je fenomenalan, što ja kažem miriše na čisto, svežinu. Lep je osećaj kada je nanosim, koža je mekana, brzo upija kremu koja pruža dugotrajan osećaj svežine i mekoće. Prvi utisak najviše mi je ostavio naravno predivan miris i lako i brzo upijanje. Zahvalna sam na ovom poklonu i mogućnosti da isprobam ovu divnu Vichy kremu.” – Milica Maksimović (24 godine)

“Krema ima vrlo blag, prijatan miris. Tekstura je vodenkasto kremasta, prava gel krema, k’o stvorena za masnu kožu i letnje dane. Koža je veoma brzo upija. Nakon nanošenja kreme koža je izuzetno glatka i mekana. Nanosim Vichy Idéalia gel kremu tri dana i vrlo sam zadovoljna njenim učinkom. Krema ima mat finiš, što je posebno dobro za masnu kožu.” – Nina Jovanović (26 godina)

“Isprobala sam Vichy idealia gel kremu i prvi utisak je odličan, miris je nežan tipičan za Vichy proizvode, gusta kremasta tekstura, koža brzo upija i zadržava vlagu kože. Gel krema je savršena i za letnje dane jer osvežava i nije “teška”, koža je nežna, baršunasta, mekana i elastična. Osećaj je divan, krema je savršena i svima je toplo preporučujem i preporučiću je svim prijateljicama. Hvala na prilici da isprobam ovako dobar proizvod.” – Ana Stošić (32 godine)

Wannabe Vichy1 Zašto svi vole Vichy Idealia gel kremu? (TESTIMONIJALI)

“Krema je izuzetnog prijatnog i osvežavajućeg mirisa. Strukture je poput gela. Lagano se razmazuje. Svetlo roze je boje. Ostavlja blagi sjaj na koži, na dodir koža je glatka i meka i što je najbitnije meni kao “ponosnoj vlasnici” masne kože pruža mat efekat. Pošto je koža brzo upija, nakon kreme mogu nastaviti sa daljim tokom sređivanja, odnosno spremna je za šminkanje. Nisam primetila da su mi pore suženije, ali tek sam počela da je koristim, tako da ću vremenom videti da li će ispuniti i ovo obećanje, jer mučim muku sa porama. Ali sviđa mi se što mogu da koristim samo kremu ujutru, bez upotrebe BB kreme, jer mi lice deluje veoma sveže samo sa ovim gelom.” – Teodora Đorđević (21 godina)

“Miris kreme je prijatan, lagana je, hidratantna, lako upijajuća. Koža je mekana posle nanošenja, pruža osvežavajući osećaj. Prvi utisak je prosto odličan, veoma sam zadovoljna.” – Branislava Gašović (32 godine)

“Ova gel krema je definitivno moj izbor kada je reč o letnjoj nezi kože. Veoma mi se dopada to što ne masti lice i ujednačava ten, tako da je svima preporučujem.” – Dejana Nenadić (38 godina)

 

Comments