Zvezda u usponu, Margaret Qualley, pojaviće se u trileru Sanctuary, novom filmu Zacharyja Wigona čija se cela radnja odigrava za jedno veče. Qualley će tumačiti domino damu, dok će Christopher Abott (Catch-22) igrati njenog imućnog klijenta. Ovo je samo jedno od predstojećih ostvarenja u kojima će se pojaviti mlada Qualley, koju ćemo gledati i u predstojećoj TV mini-seriji Maid, i filmovima Fred & Ginger i A Head Full of Ghosts.

Nakon upečatljivih uloga u Once Upon a Time… In Hollywood Quentina Tarantina i My Salinger Year Philippea Falardeaua, jasno je da ova talentovana brineta intenzivnih zelenih očiju osvaja svet, a predstavljamo vam i nekoliko razloga zašto treba da obratimo pažnju na nju…

Tarantinova “cica-maca”

Iako je očaravajuća, ali kratka izvedba Margot Robbie kao pokojne glumice Sharon Tate pravila novinske naslove, Margaret Qualley kao bizarna, divlja, ali šarmantna hipi devojka, Pussycat, krala je svaku scenu u kojoj bi se pojavila u Tarantinovom Once Upon a Time…In Hollywood (2019). Setite se kadra u kom zavodi Brada Pitta i odvodi ga na Spawn Ranch koji je nastanila “Porodica” Charlsa Mansona, komuna hipi momaka i devojaka koja je, u realnom životu, kasnije bila osuđena za brojna ubistva u Holivudu 1969. godine (uključujući i smrt Sharon Tate).

Potiče iz porodice holivudske elite 

Margaretina majka je Andie MacDowell, legenda romantičnih komedija i drama kao što su Four Weddings and a Funeral, Groundhog Day i Sex, Lies, and Videotape. Otac Paul je bio model i muzičar. Qualley je odrasla na ranču u Montani sa bratom Justinom i sestrom Rainey. Nakon što su joj se roditelji razveli kad je imala pet godina, detinjstvo je provela u Severnoj Karolini pre nego što se kao tinejdžerka preselila u Njujork u želji da postane manekenka i glumica.

Comments