Desilo vam se da pokušavate da ostvarite vezu sa finim momkom, ali prosto ništa niste osećali i pitali ste se šta nije u redu sa vama i zašto ne možete da volite nekoga ko to zaslužuje? 

Postoje neka objašnjenja za ovo. Fini momak nije baš tako fin. Žene sa visokom samosvešću i samopouzdanjem svesne su da nešto tu nije u redu ispod površine. One sa slabijim samopouzdanjem se muče i osećaju krivom i ne žele da povrede finog momka, pa pokušavaju da se udalje od njega a da ne ispadnu kučke. Ove prve nemaju problem sa tim da ispadnu kučke. Jer svojim instinktom osećaju razliku između finog momka i dobrog čoveka. Razlika je drastična – fini momak je prerušen sitan čovek, malih vrednosti. 

Fini momci puno pričaju o tome kako su fini

Pričaju o svojim dobrim delima, a njihovi profili na društvenim mrežama su promocija finoće – oni znaju kako treba postupati sa ženama, razumeju ih i poštuju. Misle da će to privući žene, ali varaju se – možete da namirišete očaj. Za razliku od finih momaka, dobri ljudi se ne reklamiraju, oni čine dobra dela i ponašaju se ispravno, slede svoje vrednosti bez drame i dizanja prašine i ne pokušavaju da vas ubede u svoju ispravnost. Vreme će pokazati. 

Fini momci ne govore šta tačno žele 

Oni se plaše odbijanja, pa će pokušati izokola – umesto da vas pozovu na sastanak, reći će nešto neodređeno, tipa „možda bi htela da se družimo ponekad“, ili „možemo uskoro izaći da nešto pojedemo“, ili „evo ti moj broj, javi se u bilo koje doba“ – oni će vam „baciti kosku“ i čekati da vide kako ćete reagovati. Prebaciće loptu na vaš teren i osloboditi se odgovornosti – učinili su šta su mogli, glavni potez je na vama. Oni se ne izjašnjavaju, već „stavljaju do znanja“, pa ako vam se ne sviđa ono što nude, to je zato što nisu tako mislili i nisu krivi što ih niste ispravno shvatili. U odnosu sa finim momkom, vi ćete uvek biti odgovorni (i krivi) i sva inicijativa će biti na vama. 

Fini momci imaju puno iskustva sa ženama koje su ih otkačile

Bili su žrtve svoje finoće u svakoj vezi – bili su varani, potcenjeni, iskorišćeni. Oni su ogorčeni i na neki način vam „tovare na savest“ svoja loša isksutva – vi treba da dokažete da niste kučka koja će zloupotrebiti njegovu finoću. Oni se žale kako su nepravedno tretirani i kako bi im bilo bolje da su prostaci i nasilnici, jer žene to očigledno vole.

Comments