Verovatno iz istih razloga kao i vi. Možda mislite da će vam povremeni seks sa bivšim olakšati period okončanja veze, prelaska u drugu životnu fazu, oporavka. Ali neće. Samo će ga produžiti. A taj produžetak može da potraje godinama. Kad se osvrnete, imaćete osećaj da ste gubili vreme beskonačno produžavajući vezu u odumiranju i nadajući se da će možda oživeti. Ali neće. Ipak, razlozi zbog kojih on želi seks sa vama, a i zbog kojih vi pristajete na takav odnos, ostaju među vama i izazivaju vas.

Zašto vaš bivši želi seks sa vama2 Zašto vaš bivši želi seks sa vama?

Poznajete jedno drugo

Ne mora da vam se dokazuje, da vas zavodi i impresionira. A ni vi njega. Znate se, imate taj osećaj prisnosti i familijarnosti, koji se uspostavi među vama čim se vidite. A kad se dodirnete, prepuštate se onome što je za vas oboje prirodno, jednostavno, poznato, udobno i garantovano zadovoljavajuće.

Dostupni ste

Ako ste se već sastali, veće su šanse da će biti seksa, nego da neće. I to bez ikakve drame i napetosti. On ne mora da misli o tome kako da vam pristupi i da li ćete ga odbiti, vi ne morate da “okrenete još jedan krug” da bi on imao bolje mišljenje o vama – nema emotivnih igara, osim one koja vašu vezu produžava na ovaj način.

Comments